Magyarország – Olaszország Tippmix Tippek – június 29. 21:00

Magyarország – Olaszország Tippmix Tippek – június 29. 21:00

A CÍMVÉDŐ JÖN A LEGJOBB NYOLC KÖZÖTT

Magyarország válogatottja már az elődöntőbe jutásért mérkőzik a hazai rendezésű vízilabda-vb-n, az ellenfél az olasz együttes lesz. A két csapat a tavalyi olimpián 5-5-ös döntetlent játszott, így Varga Dénesék három tétmeccs óta nyeretlenek a vb-címvédő ellen…

A 2019-es vb elődöntőjében az olaszok 12-10-re nyertek a mieink ellen, tavaly januárban, a Világ Liga negyeddöntőjében 9-8-ra kerekedtek felül a taljánok, míg augusztusban, az olimpiai csoportkörében 5-5-ös döntetlenre végzett egymás ellen a két csapat. A 2019-es Eb elődöntőjében viszont a magyar válogatott nyert 12-11-re.

A két csapat elmúlt négy, egymás elleni tétmeccsének egyikén sem alakult ki kétgólosnál nagyobb különbség négy negyedet követően.

Az olaszok a csoportkörben 14-12-re kikaptak a spanyoloktól, így a negyeddöntőbe jutásért meg kellett mérkőzniük az ausztrálokkal, akiket 17-6-ra legyőztek.

A tavalyi két egymás elleni meccsük egyikén sem érte el a gólok száma a 20-at.

Zalánki Gergő az idei vb-n az eddig lejátszott mindhárom meccsen legalább 3 gólt szerzett.

Magyarország – Olaszország Tippmix Tippek – június 29. 21:00

Magyarország
SZORZÓ: 1.52

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadási Bónuszok

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 10.000 HUF + 3500FT FREE BET

Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 10.000 HUF + 3500FT FREE BET