Magyarország-Lettország, VB selejtező, 20 óra 45 perc

Ma este 20 óra 45 perctől Budapesten a Groupama Arénán sorra kerül a Magyarország-Lettország VB selejtező, amelynek célja a 2018-as Oroszországi világbajnokság.

Ez a mérkőzés a B csoport 7.-ik mérkőzése lessz, azonban sajnos a mieinknek elég kevés az esélyük a kijutáshoz, hisz a 3-ik helyen állunk, 8 pont távolságra a 2.-ik helyen álló portugáloktól, 6 mérkőzés alatt mindössze csak 7 pontot sikerült összegyüjteni Dzsudzsákéknak.Mikor mindannyian úgy reméltük, hogy végre egy erős válogatottunk lessz az EB szereplés után, bekövetkezett a jól ismert Andorai vereség, amely majdnem minden reményünktől megfosztott a VB kijutásra.

Ma mindenképp simma győzelemre várunk, hisz le kell mosni az andorai vereség szégyenét, főképp, hogy a lettek eddig a csoport leggyengébb csapata a B csoport utolsó helyén vannak, egyetlen győzelmet sikerült szerezniük Andorra ellen, a csoport első mérkőzésén.

Az utolsó 15 évben öt alkalommal találkoztunk a lettekkel, ebből négy mérkőzést mi nyertünk, mondhatni elég simán.

Valószinü felállás

Magyarország-

Gulacsi, Vinicius, Pinter, Mihaly, Kadar, Dzsudzsak, Nagy, Szalai, Lovrencsics, Stieber, Zoltan Gera

Lettország-

Steinbors, Gorkss, Solovjovs, Jagodinskis, Kolesovs, Kamess, Laizans, Ikaunieks, Kazacoks, Indrans, Sabala

Szakértőink egy sima győzelemre várnak a mai mérkőzésen és tippünk, hogy Magyarország több, mint 1,5 gólt szerez a mérkőzésen, amelyre a Winmasters adja a legnagyobb szorzót 1,55.

Regisztrálj bannerünkről a Winmastershez és 15.000 Forint bónuszban részesülsz.

PROMÓCIÓ!!!Regisztrálj oldalunkon levő bannerek bármelyikéről bármelyik fogadóirodához és az exkluziv befizetési bónuszok mellett INGYEN megkapod a legsikeresebb stratégiánkat,amely már több ezer fogadót sikeressé tett, részletekért kattints IDE