Magyarország – Hollandia Tippmix Tippek – június 30. 21:00

Magyarország – Hollandia Tippmix Tippek – június 30. 21:00

17 ÉV UTÁN ÚJRA VB-DÖNTŐT JÁTSZHATNAK?

Utoljára 2005-ben jutott be a vb-döntőbe a magyar női vízilabda-válogatott, amit akkor meg is nyert. Bíró Attila együttese most Hollandiával játszik a fináléért – az biztató, hogy utolsó öt egymás elleni tétmeccsükön mindig a mieink győztek…

A két csapat utolsó hat egymás elleni mérkőzésén mindig Magyarország nyert. Egy nagy világversenyen tavaly is az egyenes kieséses szakaszban találkozott a két válogatott: a tokiói olimpia negyeddöntőjében 14-11-re győzött Bíró Attila együttese.

A két válogatott legutóbbi három egymás elleni összecsapásán mindig a magyarok nyerték az első félidőt.

Magyarország és Hollandia utolsó öt egymás elleni mérkőzésén a mieink mindig legalább kétgólos különbséggel múlták felül a hollandokat.

Az ausztrálokat kevés gólt hozó találkozón győzte le a magyar csapat a vb negyeddöntőjében: a mieink legeredményesebb játékosa a három gólt szerző Keszthelyi-Nagy Rita volt.

Ha most regisztrálsz a Campobet-nél az oldalunkon található bármelyik linkre kattintva, egy kizárólagos bónuszban részesülsz az első befizetés alkalmával: 120% 50.000 forintig. Ez a legnagyobb bónusz jelenleg a magyar piacon, sehol máshol nem juthatsz hozzá, hiszen kizárólag oldalunk felhasználóinak szól! Katt ide

Magyarország – Hollandia Tippmix Tippek – június 30. 21:00

Magyarország

SZORZÓ 1.80

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadási Bónuszok

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Campobet

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

Campobet

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF