Lyon – Paris SG Tippmix Tippek – szeptember 18. 20:45

Lyon – Paris SG Tippmix Tippek – szeptember 18. 20:45

MÁR CSAK NEVÉBEN RANGADÓ?

Öt kör után azonos pontszámmal állt a két csapat a bajnokságban, ám míg a Paris SG azóta mindkét ligameccsét hozta, a Lyon két vereséget gyűjtött be. Tovább mélyül közöttük a szakadék?

Otthonától távol az utolsó tíz tétmérkőzésén a Paris SG mindig eljutott legalább 3 találatig.

A Lyon utolsó 13 hazai bajnokiján egyszer sem született döntetlen. Ezeken a lyoniak mérlege: 11-0-2 volt.

A Paris SG az utolsó három bajnokiját kapott gól nélkül nyerte meg, és minden esetben vezetett már a félidőben is.

A Lyon utolsó 14 bajnokiján 13-szor született leaglább három gól.

Ha most regisztrálsz a Campobet-nél az oldalunkon található bármelyik linkre kattintva, egy kizárólagos bónuszban részesülsz az első befizetés alkalmával: 120% 50.000 forintig. Ez a legnagyobb bónusz jelenleg a magyar piacon, sehol máshol nem juthatsz hozzá, hiszen kizárólag oldalunk felhasználóinak szól! Katt ide

Lyon – Paris SG Tippmix Tippek – szeptember 18. 20:45

Paris SG

SZORZÓ 1.60

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadási Bónuszok

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Campobet

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

Campobet

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF