Lorenzo Sonego - Marton Fucsovics Tippek – április 13. 14:10

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Lorenzo Sonego - Marton Fucsovics Tippek – április 13. 14:10

L. Sonego remek formában érkezik Monte-Carlóba, ugyanis legutóbb Cagliariban salakos tornát nyert. Fucsovics Márton utoljára Miamiban játszott, ott A. Rublev volt a végállomás, de mostani ellenfelével szemben jó a mérlege, 3-1-re vezet – ez most 4-1 lesz

Lorenzo Sonego úgy nyerte meg Cagliariban a tornát, hogy négy meccséből csak egyet húzott be két szettben.
Eddigi négy találkozójukon csak egyszer fordult elő, hogy Fucsovics Márton nem nyert egy játszmát sem (még 2016-ban Kínában, egy selejtezős meccsen).
Utolsó találkozójukat 2019-ben, Bécsben játszották egymás ellen, akkor a magyar teniszező 6:4, 6:4-re győzött.
Eddigi négy mérkőzésükön Fucsovics Márton kétszer nyerte meg az 1. játszmát, azt követően pedig a meccset is.

TIPP

 Marton Fucsovics – SZORZÓ 1.60

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.