Liverpool - Atlético Madrid Bajnokok Ligája mérkőzés, nyolcaddöntő - 2020. március 11. 21:00

Liverpool Atlético Madrid élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 11.3.2020. -án/-én 21:00 -kor a Anfield stadionban, Liverpool, England UEFA Champions League – Europe -ban/-ben.

Liverpool - Atlético Madrid Tippek - Forma

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Atlético Madrid csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Liverpool tízszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Atlético Madrid kétszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Liverpool sikeresebb volt a közelmúltban.
 
Ha az elmúlt egy évben, a Bajnokok Ligája mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Liverpool 2 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, az Atlético Madrid pedig idegenben egyszer nyert és kétszer kapott ki. Tehát a Liverpool jobban szerepelt.

Liverpool az előző mérkőzést az Bournemouth ellen játszotta (Premier League), az eredmény: 2 – 1 lett (Liverpool nyerte a mérkőzést)

Atlético Madrid az előző mérkőzést az Sevilla ellen játszotta (LaLiga), az eredmény: 2 – 2 lett .
 
Az elmúlt egy évben a Liverpool olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Salzburg, a Manchester United vagy a Manchester City. Az Atlético Madrid pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Barcelona, a Lokomotiv Moszkva vagy a Betis. A Liverpool erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

At. Madrid nem vesztett mérkőzést az utolsó 6 mérkőzésén.
Az első kör eredménye: At. Madrid – Liverpool 1-0
11 hazai mérkőzésén győzött zsinórban Liverpool.

Liverpool - Atlético Madrid Tippek

TIPPEK

Bónusz

Liverpool nyer

Üdvözlö Bónusz 20.000 HUF 

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

20.000 Forint Kockázatmentesen

Post Views: 376
Powered by Live Score & Live Score App