Liverpool – AC Milan Tippmix Tippek – szeptember 15. 21:00

Liverpool – AC Milan Tippmix Tippek – szeptember 15. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben a Liverpool egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az AC Milan egyszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent. A statisztika alapján a Liverpool sikeresebb volt a közelmúltban.


Az elmúlt egy évben a Liverpool olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Burnley, az Aston Villa vagy a Crystal Palace. Az AC Milan pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Juventus, a Fiorentina vagy az Atalanta. Az AC Milan erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Liverpool – AC Milan Tippmix Tippek – szeptember 15. 21:00

 Mindkét csapat gólt szerez

SZORZÓ 1.71

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 10.000 HUF + 3500FT FREE BET

Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 10.000 HUF + 3500FT FREE BET