Litvánia vs Portugália tippek szeptember 1O, 2O19,EURO 2O2O selejtezők

Kérd naponta a tippeket itt

Litvánia vs Portugália tippek szeptember 1O, 2O19,EURO 2O2O selejtezők

Litvánia

Portugália

Litvánia

Utolsó eredmény: 0-3 vs Ukrajna

Forma: L L D D L

Eddigi eredmények szerint úgy tünik, hogy Litvánia utolsó helyen fog végezni a B csoportban. Eddigi 4 mérkőzésből egyetlen győzelmet sem aratott és a neheze ezután következik. Két Luxemburg elleni mérkőzéséből egyetlen pontot szerzett, tehát egy újabb rossz selejtező kampánynak igérkezik ez is.
Litvániának semmi esélye nem volt szombaton, hazai pályán Ukrajna ellen, Zinchenko már a 7.ik percben hálóba talált, Marlos pedig a szünetik megduplázta az előnyt. A mérkőzés utolsó gólját egy óra játék után Malinovskiy rúgta. 

Portugália

Utolsó eredmény: 4-2 vs Szerbia

Forma: W W W D D

Portugáliának nem könnyü dolga van a B csoportban, 8 pontot kell behoznia Ukrajna ellen, azonban két mérkőzéssel kevesebbet játszodtak, eddig a favoritok ellen játszodtak csak, tehát a program is megfelelő nekik.
A jelenlegi európa bajnok, könnyedén nyert szombaton Belgrádban, félidőben már 2-O-ra vezetett, azonban a szerbek se hagyták magukat és mindkét alkalommal sikerült egy gólra feljönniük. Carvalho, Guedes, Cristiano Ronaldo és Bernardo Silva voltak a gólszerzők, a végeredmény végül 4-2 lett. Bizonyos módositásokra várhatunk a kezdő 11-ben, Fernando Santos szövetségi kapitány ez alkalommal Cristiano Ronaldo mellé, Joao Felixet küldheti.

Hogyan fogadd az 50.000 FORINTOS szelvényt?

1. Hogyan fogadd az 50.000 FORINTOS szelvényt?

2. Fizess be előre

3. Használd ki a 1OO% os első befizetési 5O.OOO Forintos Bónuszt.

Nyits ma számlát a CASINIABET az oldalunkon levő bannerekről. Hagyd itt az elérhetőséged és egy 6O napos ingyenes Szuper Tipp bérletet kapsz, a legjobb csoport Magyarországon. Csak az ingyentippek weboldalon érvényes!
 

Tuddj meg több infót erről az ajánlatról , KATTINTS IDE.

Litvánia vs Portugália tippek szeptember 1O, 2O19,EURO 2O2O selejtezők

Portugália mindkét félidőben rúg gólt

@ Szorzó 1.62

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ AKÁR 50000 HUF

Powered by Live Score & Live Score App