Linfield – Celtic, Bajnokok Ligája, 18 óra

Linfield – Celtic
Európa: Bajnokok Ligája – Kvalifikáció – Negyeddöntő

Ma este 6 órától az ír linfield csapata fogadja hazai pályán a skót celtic együttesét a Windsor Parkban.
A hazai csapata idén bajnok lett , 38 mérkőzésen összesen 87 gólt szereztek és 24-et kaptak.
A Windsor Parkban összesen 18 meccsen 39 gólt szereztek és 10-et kaptak , tehát a hazai közönség maximálisan elégedett lehet csapata teljesítményével.

Bár a linfield a saját bajnokságában kiválóan játszott , a skót bajnokkal szemben bizonyára nem sok esélyük lesz , ugyanis a 6 nappal ezelőtt egy barátságos mérkőzés keretein belül találkoztak a szintén skót Hearts csapatával , akiktől 1:4-re kikaptak! A hearts a skót bajnokságban pont kétszer olyan rosszul teljesített mint a Celtic , ugyanis fele annyi gólt lőttek és kétszer annyit kaptak!

A vendégek az idei bajnoki cím mellé ráadásként még kupagyőztesek is , rendkívül jól teljesítettek az elmúlt szezonban , statisztikáik félelmetesek.
38 meccsen 106 azaz SZÁZHAT gólt szereztek és mindössze 25-t kaptak , ezzel torony magasan , 30 pontos előnnyel megnyerve a bajnokságot!
A Celtic egyike azon kevés csapatoknak akik mind otthon , mind idegenben képesek kiválóan játszani , idegenbéli szerepléseiket tekintve 19 meccsen 59 lőtt és 17 kapott gól a mérlegük.

A mai napon minden bizonnyal gólzáport láthatunk , a skótok könnyű szerrel fognak átgázolni az íreken , a továbbjutás sorsa egy percig sem lehet kérdéses , azonban a hazaiak számára valószínűleg nem a továbbjutás a fő szempont , ők már egy becsületgóllal is bőven beérik.

Linfield:
Carroll , Haughey , Stafford , Clarke , Casement , Smyth , Lowry , Mulgrew , Quinn , Burns , Waterworth

Celtic:
Armstrong , brown , dembele , eboue , forrest , gordon , lustig , rogic , simunovic , sinclar , sviatchenko

Szakértőink tippje erre a mérkőzésre, hogy a Celtic kevesebb, mint 3,5 gólt rúg a mérkőzésen, amelyre a Winmasters 1.40-es szorzót ad.

Te is regisztrálhatsz bannerünkről a Winmasterhez, és akár 100.000 Ft-os bónuszban részesülhetsz.

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!