Lille – Wolfsburg Tippmix Tippek – szeptember 14. 21:00

Lille – Wolfsburg Tippmix Tippek – szeptember 14. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben a Lille egyszer nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Wolfsburg kétszer nyert idegenben és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Wolfsburg az utóbbi mérkőzéseit.

Az elmúlt egy évben a Lille olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Montpellier HSC vagy a Nice. A Wolfsburg pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Werder Bremen, a VfB Stuttgart. A Wolfsburg erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a Lille olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Nimes, a Nice vagy a Gent. A Wolfsburg gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Preußen Münster, az Eintracht Frankfurt vagy a Lyon. A Lille csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Lille – Wolfsburg Tippmix Tippek – szeptember 14. 21:00

Felett 2,5

SZORZÓ 1.90

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF