Lengyelország vs Ausztria tippek – szeptember 9, 2O19, EURO 2O2O selejtező

Kérd naponta a tippeket itt

Lengyelország vs Ausztria tippek - szeptember 9, 2O19, EURO 2O2O selejtező

Lengyelország

Ausztria

Lengyelország

Utolsó eredmény: 0-2 vs Szlovénia
Forma: L W W W W

Lengyelország a G csoportban első. A kvalifikációs kampányt négy győzelemmel kezdték, 8 gólt rúgtak és egy gólt sem kaptak, azonban ez a pozitiv sorozat pénteken befejeződött, Brzeczek csapata kikapott Szlovéniában.
Habár nem hiányzott Lewandowski és Piatek, azonban a lengyelek O-2-re kaptak ki. Struna és Sporar rúgták a gólokat a szlovénoknak, amelyet Fabianski védett. Lengyelország a 2OO6-os EURO selejtezőktől nem kapott ki otthon a lengyel válogatott, ez időben 11 győzelmet és 1 döntetlent arattak. 13 év alatt csak két mérkőzésen rúgtak kevesebb, mint 2 gólt. Lewandowski 5 alkalommal szerepelt e selejtezőkben de csak 2 gólt rúgott  eddig, azonban a Bayernnál 3 mérkőzés alatt 6 gólja van a Bundesligában.

Ausztria

Utolsó eredmény: 6-0 vs Letónia

Forma: W W W L L

Ausztria katasztrófálisan kezdte a G csoportot, két vereséggel. Franco Foda csapata azonban a 3.ik mérkőzésen 1-O -ra Szlovéniát és Észak Makedóniát 4-1-re. Pénteken egy nagyon jó focit mutattak, 6-O-ra győzték le Letóniát, két gólt szerzett Arnautovic, Sabitzer, Laimr és Gregoritsch, egy öngól is volt, szerzőja Steinbors.
Tehát a Das Team jó formában van, és megbosszulhatja a márciusi eredményt, amelyen csak 1 gól született, Piatek volt a gólszerző Bécsben a 68.ik percben, igy Ausztria még nem győzött soha Lengyelország ellen.

Tippek Shamrock Rovers – Brann

Hogyan fogadd az 50.000 FORINTOS szelvényt?

1. Hogyan fogadd az 50.000 FORINTOS szelvényt?

2. Fizess be előre

3. Használd ki a 1OO% os első befizetési 5O.OOO Forintos Bónuszt.

Nyits ma számlát a LIBRABET az oldalunkon levő bannerekről. Hagyd itt az elérhetőséged és egy 6O napos ingyenes Szuper Tipp bérletet kapsz, a legjobb csoport Magyarországon. Csak az ingyentippek weboldalon érvényes!
 

Tuddj meg több infót erről az ajánlatról , KATTINTS IDE.

Lengyelország vs Ausztria tippek - szeptember 9, 2O19, EURO 2O2O selejtező

2-4 gól

@ Szorzó 1.50

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ AKÁR 50000 HUF

Powered by Live Score & Live Score App