Lengyelország – Törökország Tippmix Tippek – június 10. 20:45

Lengyelország – Törökország Tippmix Tippek – június 10. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Lengyelország kétszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Törökország egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Lengyelország sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Lengyelország 3 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, Törökország pedig idegenben egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát Lengyelország jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Lengyelország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Ukrajna, az Észtország vagy a Lettország. A Törökország pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Horvátország, a Lettország vagy az Örményország. Lengyelország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Lengyelország – Törökország Tippmix Tippek – június 10. 20:45

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.75

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!