Lengyelország – Hollandia Tippmix Tippek – szeptember 22. 20:45

Lengyelország – Hollandia Tippmix Tippek – szeptember 22. 20:45

BEBIZTOSÍTJÁK A CSOPORTELSŐSÉGET?

Ha nyer Varsóban, biztosan csoportelsőként végez a Nemzetek Ligájában a 3-1-0-s mérleggel álló Hollandia. Eddigi egyetlen pontvesztésük ugyanakkor éppen a lengyelek ellen történt az NL-ben: júniusban Rotterdamban 2-2-t játszottak…

Hollandia utolsó négy találkozóján mindig szerzett legalább két gólt.

Lengyelország legutóbbi négy hazai fellépésén egyszer sem tudta megnyerni az első félidőt.

Tavaly júniusi NL-meccsükön a lengyelek már 2-0-ra is vezettek Rotterdamban, de a hollandok végül döntetlenre mentették a meccset.

A Nemzetek Ligája A divíziójában négy kör után a három gólnál járó Memphis Depay volt a legeredményesebb, míg a lengyel válogatott gólrekordere, Rovert Lewandowski ebben a kiírásban eddig csak egy gólt szerzett.

Lengyelország – Hollandia Tippmix Tippek – szeptember 22. 20:45

 Mindkét csapat gólt szerez

SZORZÓ 1.68

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Zulabet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

Sportfogadási oldalak, Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKAR 50.000 HUF

Sportfogadási oldalak, Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!