Legális fogadóirodák | Legális a sportfogadás Magyarországon?

Nagyon sok kérdést kaptunk olvasóinktól, hogy valójában legális az online sportfogadás Magyarországon és, hogy milyen online fogadóirodát ajánlunk a kezdőknek és melyik a legjobb bónusz, erről próbálunk ebben a cikkünkben tisztázni titeket.

Legális az online sportfogadás Magyarországon?

Igen, teljesen legális az online sportfogadás Magyarországon, azonban sajnos Orbán és az általa kontrolált média próbálja a magyar sportfogadókat tévesen informálni, sőt brutál módon félre vezetni, hisz mindannyian tudjuk, hogy az állam fogadóirodája a tippmixpro fényévnyi távolságra áll a többi online fogadóirodáktól, itt a legfontosabb dolgok amit megemlitenénk az oddsok különbsége, hisz olyan esetet is találtunk, hogy 50 % különbséget találtunk az ajánlatok között, egyszerüen nem mindegy, hogy például 200.000 Forint havi bért kapunk, vagy 300.000 Forintot, hisz ez a valóság. ]

Másik nagy hátránya, hogy a tippmixpro ajánlata egyszerüen amatőr szintü a több online fogadóirodákhoz képest, ha a tippmixpronál napi pár száz ajánlatot találunk, más fogadóirodáknál napi pár tiz ezer, ha nem hisztek nekünk lépjetek be a tippmixpro oldalára és hasonlitsátok össze, bármilyen más fogadóiroda ajánlatával. 

A kifizetések ideje is jelentősen különbözik, ha a magyar állami fogadóirodánál akár egy hetet is kell várnunk amig a nyereség a számlánkra kerül, más fogadóirodák pár órán belül, maximum 24 órán belül átutalja a nyereségünket a számlánkra. A fogadóirodák nagyrésze jelentős bónuszokat kinál új ügyfeleinek, a legtöbb az első befizetést megduplázza, konkrétan ha befizettek 15.000 Forintot, 30.000 Forinttal kezdetek, ami megduplázza mindenki esélyét, hogy nyerjen, természetesen a magyar állami fogadóiroda semmi bónuszt nem kinál ügyfeleinek, egyetlen céluk minél több pénzt kifosszon a magyar sportfogadóktól és, hogy minél több pénz jusson a politikusaink zsebébe. A befizető bónuszokon kivül a legtöbb online fogadóiroda hűségbónuszt is ad rendszeresen ügyfeleinek, itt csak pár érvet soroltunk fel, hogy miért válassz egy profi sportfogadó oldalt és ne egy amtőr oldalt, de több információt ITT olvashatsz.

Juniúsban az Unibet fogadóiroda beperelte a magyar államot, hogy nem engedélyezi Magyarországon a szabad szerencsejáték piacot és természetesen meg is nyerte a pert az Európai Biróságnál, azért, hogy ne essen félreértés, keressetek rá saját magatok erre az információra a google-on, sőt egyetlen magyar sporfogadót sem büntettek meg, mivel semmi jogi alapjuk van, az egéssz csak egy piszkos manipuláció.

Legális az online sportfogadás Magyarországon 2020

100% akár 30.000 HUF
+ 11.000 HUF BÓNUSZ

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

9.4/10

Értékelés

100% akár 20.000 HUF

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

9.4/10

Értékelés

100% akár 35.000 HUF

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

9.3/10

Értékelés

100% akár 15.000 HUF

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

9.2/10

Értékelés

120% akár 50.000 HUF

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

9.1/10

Értékelés

100% akár 50.000 HUF

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

9.0/10

Értékelés

Miért fogadjak online?

Az internetes fogadásnak nagyon sok előnye van:

 • otthonról könyen,egyszerűen fogadhatunk
 • nyereményünket bármikor igényelhetjük(ez függ a cégtől is ahol fogadunk)
 • egyes fogadóirodák az igényelt pénzt direkt a kártyára visszaküldik amellyel a számla fel volt töltve, így nem kell magyarázkodni a bankban, hogy honnan is érkezett az a bizonyos összeg a bankszámlámra.
 • minden online irodának különböző ajánlata van és ezért kereshetjük illetve összehasonlíthatjuk a kinálataikban a legjobb odds-okat.
 • ha fel vagyunk iratkozva több fogadóirodánál, akkor kiválaszthatjuk, hogy egy bizonyos mérkőzés hol adja a legnagyobb nyereményt (ugyebár az odds-ok különböznek) és ezek közt válogathatunk.
 • a kezelési költség amikor a pénzt igényeljük nagyon kevés és bizonyos fogadóirodáknál van minden hónapban egy ingyenes pénzigénylés, máskülönben kb. 1 euró a kezelési költség,bármilyen igényelt összegnél.
 • az internetes fogadásnál nincs határ, hogy mennyit nyerhetsz, ez fölmehet 100.000.000 $-ra is.
 • kötések nélkül fogadhatsz az interneten egy bizonyos mérkőzésre, ha fogadni akarsz akkor azt szimplán is beteheted és nem kell mellé 3, 4, 5… meccset még mellé tenned.

 

Melyik fogadó irodánál kezdjem?

A legjobb és legegyszerübb online sportfogadó iroda kezdőknek, minden kétség nélkül a CASINIA. Továbbiakban megtudhatsz minden szükséges információt a CASINIA fogadóirodáról és ha bannerünkről regisztrálsz 120% akár 50.000 Forint bónuszban részesülsz.

A CASINIA-ről általánosan

 • Nagy múlttal rendelkező, angol fogadóiroda (a világon az egyik leghiresebb)
 • Magyar felület és ügyfélszolgálat
 • Magyar nyelvű élő chates segítségnyújtás
 • Gazdag ajánlattal rendelkezik különböző sportágakból
 • Lóverseny fogadások
 • Élő sportfogadás, mely keretén belül élő videófelvétel vagy hangközvetítés is van sok mérkőzésről
 • Póker részlegen értékes bónuszokban részesülhetünk
 • Kaszinó részlegén a jelentős játék mellett, bónuszok is vannak & élő kaszinó
 • Élő eredmények, statisztika, chat, audio
Hogyan nyithatsz számlát a CASINIA-ön?

Ha szeretnél számlát nyitni a CASINIA-nél, akkor ezt nagyon egyszerüen megteheted. A CASINIA weboldal teljes egészében elérhető magyar nyelven, ezért ha véletlenül más nyelven nyilik meg az oldal, keresd meg a magyar nyelvet. A kezdőlapon megjelenik az aktuális bónusz, mellette klikkelj a fogadás gombra, vagy ha már a fogadás kezdőlapján találod magad, akkor a jobb felső sarokban, a bejelentkezés alatt találod a Regisztráció linket. Erre kattintva egy új ablakban egy űrlap fog megjelenni ahol a személyes adataidat kell megadnod, valamint a számlád beállitásait kell elvégezned. Mikor kitöltötted a megfelelő mezőket akkor klikkelj a “Regisztráció” gombra. Figyelem! A megadott adatok helyesek kell, hogy legyenek, másképp a későbbiekben problémáid akadhatnak. A CASINIA komolyan veszi az ügyfélazonositást, ezért kérhetnek majd személyi másolatot. A regisztráció után e-mailben kapod meg az aktuális bónusz ajánlatkódját, melyet a befizetéskor kell megadnod.

Hogyan töltsd fel a CASINIA számládat?

Miután regisztráltál ahhoz, hogy fogadni tudj, fel kell töltened a számládat. A weboldal jobb felső sarkában megtalálod az egyenleged és mellette a “Befizetés” gombot, melyre ha ráklikkelsz akkor egy új ablak fog megjelenni. A következő befizetési lehetőségeid vannak: Hitel- vagy bankkártya, Banki átutalás, Skrill (Moneybookers), click2pay, Csekk, Entropay, paysafecard, Western Union.

A minimális befizetési összeg: 10 euró, de ez függ a befizetési módszertől. A befizetéskor ne felejtsd megadni a regisztráció utáni e-mailben kapott, NCDBP-re végződő 10 jegyű ajánlatkódot a befizetési bónusz igényléséhez! Ha már feltöltötted a számládat, nem marad hátra más, minthogy kiprobáld a fogadást, vagy a CASINIA egyéb részlegein (póker, kaszinó, játékok) játssz.

Hogyan tegyél meg egy fogadást a CASINIA-nél?

Ha fogadni szeretnél, akkor a bal oldali menüből választhatod ki a sportágakat amelyett meg szeretnél játszani. Különböző sportágakból válogathatsz, mint pl. labdarúgás, tenisz, kosárlabda, forma1 stb., de speciális fogadásokat is tehetsz (pl. politika). Ha ráklikkelsz egy sportágra, akkor megjelenik az aktuális fogadási ajánlat (pl. Angol Premier League). Itt ha ráklikkelünk egy kategoriára, akkor megjelenik az aktuális ajánlat az adott bajnokságból a nyereményszorzókkal együtt: A mérközésekre úgy tudsz fogadni, hogy ráklikkelsz az általad kiválasztott kimenetel nyereményszorzójára, mire a kimenetel rákerül a jobb oldalt található fogadási szelvényre. Ezután a tét mezőt kitöltve máris elküldhetjük a fogadási szelvényt, vagy még tehetünk a szelvényre további eseményeket is, kombinálva vagy rendszer fogadásként feladva. Természetesen nem csak végeredményre fogadhatunk, hanem bajnokságtól függően rengeteg egyéb fogadási lehetőséget is találsz, mint pl. alatt/felett, asian handicap stb. Ezeket a kiválasztott esemény melletti kis ikonra klikkelve érhetjük el, itt egy szám mutatja, hogy még hány fogadási lehetőség van az adott eseményre. Minimális tét a CASINIA-ön: 0,2 euró (0,2 $) vagy 50 forint. Ha megszeretnéd tekinteni a függőben lévő szelvényeidet, vagy a régebbi szelvényeidet akkor klikkelj a weboldal jobb felső részében a  “Történet” linkre, s a számlatörténetben megtekintheted az összes tranzakciót. Az élő fogadás kategoriában egy jól kigondol felülettel és rengeteg fogadási opcióval rendelkező élő fogadási konzolt találsz, mely sok eseménynél videoközvetitést is biztosít. További érdekesség az élő fogadásnál, hogy vannak események, melyekről élő hangközvetítés is van. Ez egy rádiószerű élményt nyújt, de természetesen a kommentár mellett grafikus és szöveges közvetítés is elérhető. A sportfogadáson kivül a CASINIA-nél részt vehetsz póker turnékon, kaszinóban, illetve különböző játékokon játsszhatsz valós pénzért. Sőt mobil készüléked segitségével is fogadhatsz a mérközésekre.

Hogyan nyithatsz számlát a CASINIA-ön?

Ha a számládon levő összeget szeretnéd igényelni, akkor a weboldal jobb felső sarkában klikkelj a Szolgáltatásokmenüben a Kifizetés opcióra. A következő kifizetési lehetőségek közül választhatsz:

 • Hitel- vagy bankkártya
 • Banki átutalás
 • Skrill (Moneybookers)

Ha kiválasztottad a kifizetési módot, s megadtad az adatokat, a pénzösszeg 3-5 munkanap alatt a számládon lessz (ez attól függ, hogy milyen kifizetési lehetőséget válaszottál). Csak olyan kifizetési lehetőséget választhatsz, amelyikkel korábban már töltöttél fel pénzt a CASINIA-re. Úgyanitt, ebben a kis ablakban megváltoztathatod a személyes beállitásaidat/adataidat. Az oldal felső részén megtalálod a Számlám menüpontot, itt frissítheted a személyes adataid. OLVASD EL ITT MILYEN MÁS FOGADÓIRODÁKAT AJÁNLUNK PROMÓCIÓ!!! Regisztrálj bannerünkről a CASINIA online fogadóirodához és a 50.000 Forint mellett megkapod egyik exkluziv sikeres stratégiánkat, amelyet més oldalon nem találsz meg és már több ezer magyar sportfogadót sikeressé tett. Miután regisztráltál irj mailt nekünk az [email protected] email cimre.  

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj az alábbi
irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó
neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót
az
[email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen
fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még
nincs számlád,katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg
az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.