Leeds United – Norwich Tippmix Tippek – május 16. 21:00

Leeds United – Norwich Tippmix Tippek – május 16. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Leeds United csapatának kedvez (8:4).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Leeds United stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Leeds United csapatának kedvez (3:1).

Az elmúlt fél évben a Leeds United négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Norwich kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Leeds United sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Angol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Leeds United 11 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Norwich pedig idegenben négyszer nyert, négyszer játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát a Leeds United jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Leeds United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Leicester, a Middlesbrough vagy az Ipswich. A Norwich pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Hull, a Stoke vagy a Bristol City. A Leeds United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Leeds United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Southampton vagy a Blackburn Rovers. A Norwich gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a West Bromwich, a Watford. A Leeds United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Leeds United – Norwich Tippmix Tippek – május 16. 21:00

Felett 2,5
SZORZÓ: 1.80

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!