Leeds – Tottenham Tippmix Tippek – május 28. 17:30

Leeds – Tottenham Tippmix Tippek – május 28. 17:30

Mindkét csapat számára nagy jelentőséggel bír a Premier Liga zárófordulója: a Leedsnek az élvonalbeli tagság megőrzése, a Tottenhamnek pedig a nemzetközi indulás kiharcolása a tét, azonban mindkettejük sorsa a többi mérkőzés eredményétől is függ…

Mindkét csapat gödörben van: a Tottenham mérlege utolsó 10 bajnokiján 2 győzelem, 3 döntetlen és 5 vereség, míg Leedsnél ez a mutató 1-2-7.

Legutóbbi két egymás elleni meccsükön a Tottenham egyaránt 4 gólt szerzett a Leeds ellen.

A Tottenham legutóbb január 23-án tudott vendégként győzni a bajnokságban. Azóta 2 döntetlen mellett ötször kikapott 10-21-es gólkülönbség mellett.

Azt gondolod, hogy kedvenced 2 góllal fog vezetni, ha csak néhány percig is? Ha a kedvenced 2 góllal fog vezetni a mérkőzés folyamán, a Bet365 kifizeti neked teljesen a fogadásod, még akkor is ha a végeredmény döntetlen lesz vagy akár ki is kap csapatod!

Leeds – Tottenham Tippmix Tippek – május 28. 17:30

Alatt 3,5

– SZORZÓ 1.70

TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

 Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Ingyen Tippek
Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 15.000 HUF

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 15.000 HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!