Lecce – Genoa Tippmix Tippek – szeptember 22. 20:45

Lecce – Genoa Tippmix Tippek – szeptember 22. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben a Lecce négyszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Genoa egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Lecce sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Lecce 3 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Genoa pedig idegenben egyszer nyert és egyszer kapott ki. Tehát a Lecce jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Lecce olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lazio, az Udinese. A Genoa pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Lazio vagy a Cittadella. A Lecce erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Lecce olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Hellas Verona, a Bologna. A Genoa gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Frosinone vagy a Torino. A Genoa csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Azt gondolod, hogy kedvenced 2 góllal fog vezetni, ha csak néhány percig is? Ha a kedvenced 2 góllal fog vezetni a mérkőzés folyamán, a Bet365 kifizeti neked teljesen a fogadásod, még akkor is ha a végeredmény döntetlen lesz vagy akár ki is kap csapatod!

Lecce – Genoa Tippmix Tippek – szeptember 22. 20:45

Alatt 2,5

– SZORZÓ 1.63

TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

 Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Ingyen Tippek
Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 15.000 HUF

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 15.000 HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!