Lazio – Genoa Tippmix Tippek – december 5. 21:00

Lazio – Genoa Tippmix Tippek – december 5. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Lazio csapatának kedvez (13:11).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Lazio stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Lazio csapatának kedvez (7:5).

Az elmúlt fél évben a Lazio hatszor nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Genoa egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Lazio sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben a Lazio olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Celtic. A Genoa pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Lazio. A Lazio erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Lazio olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Genoa. A Genoa gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Frosinone. A Lazio csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Lazio – Genoa Tippmix Tippek – december 5. 21:00

 Lazio

SZORZÓ 1.75

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!