Lazio – Atlético Madrid Tippmix Tippek – szeptember 19. 21:00

Lazio – Atlético Madrid Tippmix Tippek – szeptember 19. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben a Lazio háromszor nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Atlético Madrid háromszor nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Lazio sikeresebb volt a közelmúltban.


Az elmúlt egy évben a Lazio olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Juventus, a Sassuolo vagy a Cremonese. Az Atlético Madrid pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Manchester City, a Valladolid vagy a Rayo Vallecano. Az Atlético Madrid erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Lazio olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Genoa vagy a Torino. Az Atlético Madrid gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Elche, a Valencia. Az Atlético Madrid csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Azt gondolod, hogy kedvenced 2 góllal fog vezetni, ha csak néhány percig is? Ha a kedvenced 2 góllal fog vezetni a mérkőzés folyamán, a Bet365 kifizeti neked teljesen a fogadásod, még akkor is ha a végeredmény döntetlen lesz vagy akár ki is kap csapatod!

Lazio – Atlético Madrid Tippmix Tippek – szeptember 19. 21:00

Alatt 2,5

– SZORZÓ 1.78

TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

 Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Ingyen Tippek
Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 15.000 HUF

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 15.000 HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!