Lazio – AS Roma Tippmix Tippek – március 19. 18:00

Lazio – AS Roma Tippmix Tippek – március 19. 18:00

Egyik csapat sem tudott nyerni az európai kupaporondon, de míg a Roma továbbjutott az EL-ben, addig a Lazio kihullott az EKL-ből. A bajnokságban nem csak a presztízs, hanem a BL-helyek szempontjából is nagy téttel bír vasárnapi összecsapásuk…

A Lazio 19 kapott góljánál csak a Napoli kapott kevesebbet a Serie A eddigi 26 fordulója során.

A Lazio – a Juventusszal karöltve – 15 bajnokiját úszta meg kapott gól nélkül.

Mindkét csapat eddig lejátszott 26 bajnokija alatt pontosan 60 gól született (átlag: 2,3).

Tavaly novemberi bajnokijukat a Lazio nyerte meg 1-0-ra, a 29. percben szerzett Felipe Anderson-góllal.

Ezen a találkozón a pályán mindkét csapat 2-2 sárga lapot kapott.

Utolsó 5 egymás elleni bajnokijuk mindegyike eldőlt, 3-szor a Lazio, míg 2-szer a Roma tudott győzni, viszont csak egy ízben tudott mindkét csapat a kapuba találni.

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Kifejezetten a weboldalunk olvasói számára van egy promóciós kódunk, amely exkluzív 120%-os bónuszt biztosít Önnek 35.000Ft-ig. Ez a legnagyobb bónusz, amit a Rabona-nál talál, és nagyon fontos tudni, hogy ha közvetlenül a weboldalukról regisztrál, akkor csak a klasszikus 100%-os bónuszt kapja 35,000Ft-ig.
Használja a RABONAHU kódot a regisztráció során, és a Rabona az első befizetés 120%-át adja Önnek. Például, ha 10.000Ft-ot fizet be, 12.000Ft bónuszt kap. KATT IDE

Lazio – AS Roma Tippmix Tippek – március 19. 18:00

ALATT 2.5

SZORZÓ 1.53

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!