Lahti – SJK Tippmix Tippek – május 27. 17:00

Lahti – SJK Tippmix Tippek – május 27. 17:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a SJK csapatának kedvez (10:7).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Lahti stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a SJK csapatának kedvez (5:4).

Az elmúlt fél évben a Lahti négyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a SJK kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Lahti sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Finn Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Lahti 1 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a SJK pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben a Lahti olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a HJK Helsinki, a Mariehamn vagy a Haka. A SJK pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Jaro, a Haka vagy a Gnistan. A Lahti erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Lahti olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Kuopion. A SJK gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Haka. A Lahti csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Lahti – SJK Tippmix Tippek – május 27. 17:00

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.78

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!