LA LIGA TIPPEK

La Liga Tippek 2022. La Liga menetrend ismertetése és csapatok. A legjobb La Liga 2021/22 szorzók és bónuszok.

Tuti tippek mára: hol tedd meg a tippjeinket és hogyan örülj kizárólagos bónuszoknak és promócióknak

A legjobb fogadóirodákkal, mint az Unibet vagy Bet365, kötött partnerségi kapcsolatunknak hála kizárólagos bónuszokat kínálunk nektek, melyeket sehol máshol nem találhattok meg, még a fogadóirodák saját oldalán sem. Ahhoz, hogy megszerezd ezeket, nem kell mást tenned, mint rákattintasz a „regisztrálj most” gombra. Íme a kedvenc fogadóirodáink listája, ahol megjátszhatod a tuti tippjeinket mára.

100% akár 10.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

5.0
5/5

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

5.0
5/5

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.9
4.9/5

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.5
4.5/5

Tuti tippek mára: a legjobb tanácsok és szabályok, melyeket be kell tartani, ha online fogadásokat kötsz

Itt találod az aranyszabályokat és tanácsokat ahhoz, hogy a legjobb eredményeket érhesd el a sportfogadásokban és hosszú távon nyereséges legyél. Gondolkodtál már azon, hogy miért vannak olyan kevesen azok a fogadók, akik folyamatosan profitot termelnek és mi többel rendelkeznek ők, mint mások? Jobban értenek a sportfogadási tippek kiválasztásához? Lehetséges ez is, de elsősorban képesek elkerülni az online fogadások csapdáit, tudják kezelni a nehéz helyzeteket, két lábbal a földön maradnak, mikor sorozatos jó eredményeket érnek el és tarják magukat az eredeti tervhez elejétől a végéig, anélkül, hogy eltérnének tőle.

1. Játszd meg okosan a tuti tippeket mára és kezeld helyesen keretedet

Mielőtt nekifognál fogadni, pontosan tudnod kell, hogy mekkora keretet engedhetsz meg magadnak anélkül, hogy az bármi módon is befolyásolná a hétköznapjaidat. Szükséged lesz egy stratégiára is. Itt nem feltétlenül valami olyasmire gondolok, mint a Martingale vagy Fibonacci, inkább arra, hogy hogyan osztod be pénzedet, milyen szabályokat állítasz ezzel kapcsolatban. Megszabhatod például, hogy csak single fogadásokat kötsz, a kereted 3 – 7%-ból, attól függően, hogy mennyire vagy biztos az adott fogadásban és hogy milyen szorzókat játszol meg. Ez csak egy példa, úgy szerveződsz, ahogy neked jó, míg nem játszol kaotikusan.

2. Ne fogadj többre, mint amit megengedhetsz magadnak

Ez az egyik legfontosabb szabály, ha sportfogadásokról beszélünk. A sportfogadásokra első sorban szórakozásként, kikapcsolódásként kell tekinteni, nem pedig egy fontos pénzszerzési lehetőségként. Ha jönnek a nyeremények, annál jobb, de nem szabad erre támaszkodni és semmiképp nem szabad ezért fogadni. Sokan, miután elveszítik a teljes összeget számlájukról, úgy döntenek, hogy újra feltöltik azt és tovább játszanak, annak reményében, hogy visszanyerik veszteségeiket. Sajnos ez a döntés általában még nagyobb veszteségekhez vezet.

3. Jelölj ki magadnak egy reális célt, amelyet elérhetsz

Egy másik fontos szabály, amelyet legfőképp a kezdők kell figyelembe vegyenek, az a valós célok kitűzése egy meghatározott időtartamra. A legokosabb, ha heti vagy havi célokat tűzünk ki. Ha elértük a célt, ajánlott az adott időszakra teljesen lezárni a fogadásokat. Olyan célt kell kitűzni, melyet el tudunk érni, reális és az eredeti költségvetésünkkel összhangban van. Például egy 50%-os napi profit a teljes keretünkből fantasztikus és túl nehéz teljesíteni. Próbáljatok könnyű célokat kitűzni, hiszen minden plusz pénz jól jön.

4. Összpontosíts leginkább az egyszeri (single) fogadásokra

Tényleg kötelező csak egyszeri fogadásokat kötni? Eléggé, főleg, ha hosszú távon szeretnénk profitot termelni. Természetesen lehetsz az a típusú fogadó, aki csak kedvtelésből, ritkán játszik és aki megtesz egy szelvényt 20 eseménnyel 1000 forint értékben abban reménykedve, hogy megüti a főnyereményt, anélkül, hogy tragédia lenne, ha elveszti a tétet. Ha ez a helyzet, nincs miért egy sor szabályt követned. Ha azt szeretnéd, hogy néhány hónap múlva, mikor összeszámolod a fogadásaidat, pluszban legyél, egyszeri fogadásokat kell kötnöd, mert a többi fogadástípus leginkább a szerencsén múlik. Például megkötsz 10 szelvényt, mindeniken 10 tippel – hiába jön be 9 mindenik szelvényeden (90%-os nyereségi ráta), semmit sem fogsz nyerni. Van még egy probléma: minél több mérkőzés van egy szelvényen, annál jobban fog csökkenni a szelvény értéke. Így oda kerülhetsz, hogy 21.67-es szorzó mellett mindössze 3.12% esélyed marad a nyerésre (ez előfordul például egy 5 eseményből álló szelvénynél, melyeknek szorzója 1.85).

5. Csak a legjobb online fogadóirodáknál játssz

Rengeteg legálisan működő online fogadóiroda van Magyarországon, de nem egyformán jók ezek, így figyelmesnek kell lenned, mikor kiválasztod, hogy hol játszol. A legfontosabb szempontok, amik alapján meghozhatod döntésed: szorzók, felület és magyar nyelvű vevőszolgálat, gazdag kínálat, sokféle fogadási lehetőség, kiválóan működő élő fogadások, live streaming, be- és kifizetési módok. Amikor azt keresed, hogy jó legyen az adott iroda kínálata, összpontosíts az általad kedvelt sportokra és eseményekre. Hiába van egy iroda kínálatában több ezer futball mérkőzés Dél – Amerikai kisebb ligákból, ha te kosárlabdára szeretnél fogadni.

Miért fontosak ezek? Bár egy kezdő számára nehezen hihető lehet, de egy jó irodánál többet lehet nyerni. Ez logikus, hiszen, ha az oldal kifagy pont, mikor szeretnéd megtenni fogadásodat vagy nem találod a kínálatban azt a fogadási lehetőséget, amit keresel, esetleg idegesítően lassan tölt be bármit is az oldalon, természetesen az eredményeidet ezek mind befolyásolni fogják. A szorzók is fontosak, hosszú távon akár ez is lehet a különbség a nyereséges vagy veszteséges sportfogadások között.

Ezért ajánljuk mi ezt a fogadóirodát, amely szerintünk az egyik legjobb Magyarországon. A minőségi szolgáltatásain túl, itt remek üdvözlő csomagban részesülhetsz (100% 20.000 forintig), ugyanakkor alkalmi ajánlatokban sincs hiány, amelyeket magadnak kell felfedezz.

Sportfogadás Tippek