L. A. Galaxy – Minnesota United Tippmix Tippek – július 8. 04:30

L. A. Galaxy – Minnesota United Tippmix Tippek – július 8. 04:30

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Minnesota United csapatának kedvez (20:15).
Ebből a csapatok háromszor játszottak a L. A. Galaxy stadionjában, a gólarány 9:9, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a L. A. Galaxy ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Minnesota United kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a L. A. Galaxy sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a MLS mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a L. A. Galaxy 6 győzelmet, 3 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Minnesota United pedig idegenben négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát a L. A. Galaxy jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a L. A. Galaxy olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Seattle Sounders, a Sporting Kansas City vagy a FC Dallas. A Minnesota United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Orlando City, az Atlanta United vagy az Austin FC. A L. A. Galaxy erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a L. A. Galaxy olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Los Angeles FC vagy a Nordsjaelland. A Minnesota United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Los Angeles FC, a Philadelphia. A L. A. Galaxy csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

L. A. Galaxy – Minnesota United Tippmix Tippek – július 8. 04:30

 L. A. Galaxy

SZORZÓ 1.65

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!