Krejcikova/Siniakova vs Babos/Mladenovic Tenisz Tippek október 9

Krejcikova/Siniakova vs Babos/Mladenovic Tenisz Tippek október 9. Sportfogadás, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok es statisztikák.

Krejcikova/Siniakova vs Babos/Mladenovic Tenisz Tippek október 9

Babos Tímea és Kristina Mladenovics tavaly megnyerte a Francia Teniszbajnokság női páros számát, idén pedig az Australian Openen is diadalmaskodtak. Párizsban címvédőhöz méltó játékkal rukkolnak elő eddig, és kedden kora délután a negyeddöntőn is túljutottak.

Az ukrán-fehérorosz Marta Kosztjuk, Aljakszandra Szasznovics kettőst 6:2, 7:6 arányban győzték le. A tornán második helyen kiemelt, összeszokott magyar-francia duó egyedül a második körben veszített szettet az amerikai-mexikói Kaitlyn Christian-Giuliana Olmos páros ellen.

A negyeddöntőben az első szett sima győzelmet hozott Baboséknak, és sokáig úgy nézett ki, hogy a második játszma is nagyon egyoldalú lesz, ám 5:2-es vezetésnél, pontokra a mérkőzéslabdától Mladenovicsék megtorpantak és feljöttek rájuk Kosztjukék. A rutinos címvédők végül szettvesztés nélkül behúzták a meccset.

A legjobb négy között a negyedik helyen kiemelt cseh Barbora Krejcíková-Katerina Siniaková páros lesz az ellenfelük, ők a kilencedik helyen rangsorolt amerikai Sofia Kenin-Bethanie Mattek-Sands duót verték három játszmában a másik keddi negyeddöntőben, ahol az amerikaiak szereztek vezetést, de fordítani tudott a cseh kettős.

Tippek

Babos/Mladenovic – SZORZÓ 1.58

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

TIPPEK

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj az alábbi
irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó
neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót
az
[email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen
fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még
nincs számlád,katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg
az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.