Kisvárda – Paks Tippek január 28. 14:30

Kisvárda – Paks Tippek január 28. 14:30. Figyelem! Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed! Katt ide!

Kisvárda - Paks Tippek

A várdaiak az előző idényben a klub történetének legjobb eredményét érték el, miután megszerezték az ezüstérmet. A második hely ezúttal is látótávolságban van, hiszen az ezüstérmes pozíciót elfoglaló Kecskemét csak egy ponttal áll jobban. Török László együttese a Paks legyőzésével tehetne egy nagy lépést az áhított cél felé. Az utóbbi időben jól ment a várdaiaknak a tolnai gárda ellen: tavaly három egymás elleni bajnokijukból egy 3-3-as iksz mellett kettőt is behúztak (1-0, 3-1).

Ezzel együtt Waltner Róbert gárdája veszélyes ellenfél, hiszen egy meccsel kevesebbet játszva is csak négy ponttal áll rosszabbul aktuális ellenfelénél, igaz, idegenben ősszel visszafogottan teljesített, három döntetlen és három vereség mellett csupán két sikert tud felmutatni házon kívül. A képet árnyalja, hogy hazai pályán a Kisvárdának is volt már acélosabb mérlege (3-2-2), más kérdés, hogy a két együttes eddigi hat várdai bajnokiján négyszer a hazai csapat gyűjtötte be a három pontot, miközben a vendégeknek csak két iksz jutott.

Kisvárda - Paks Statisztika

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF + 3500FT FREEBET! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Katt ide!

Kisvárda - Paks Tippek

Első gól: Kisvarda (Ha nem esik gól, a tét visszajár)
SZORZÓ: 1.53

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000Ft

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!