Kisvarda - MOL Fehérvár Tippmix tippek április 4. 14:30

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Bet36 oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 15.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Kisvarda - MOL Fehérvár Tippmix tippek április 4. 14:30

A MOL Fehérvár FC új szakvezetője felvette a munkát a fehérváriaknál, szeretné szépen zárni az idényt.
A MOL Fehérvár FC már hetekkel ezelőtt bejelentette, hogy április 1-től Szabics Imre látja el a vezetőedzői teendőket, a korábbi válogatott csatár eddig elsősorban az osztrák válogatott pályaedzői feladatait látta el. Ausztria válogatottja a napokban nagy verésbe szaladt bele hazai pályán (4-0-ra nyertek a dánok a két csapat vb-selejtezőjén), Szabics búcsúmeccse nem sikerült tehát jól, de innentől kezdve a szakember már kizárólag a Vidire koncentrál.

Az elmúlt hetekben igyekezett minél jobban megismerkedni a játékosokkal, de a személyes munkát csak most kezdheti el a csapattal, és bízik benne, hogy már ebben a szezonban is javítani tud az eredményességen, három éven belül pedig bajnokcsapatot farag a fehérváriakból. Ebben két korábbi válogatottbeli játékostársa, Torghelle Sándor és Juhász Roland lesz a segítségére.

“Konkrétan egy napunk lesz felkészülni a Kisvárda ellen. Nem sírunk, megpróbáljuk kihozni a maximumot magunkból, és megnyerni a mérkőzést. Rövid távon szeretnénk megismerni a labdarúgókat, képet kapni rólunk, hiszen ez kell ahhoz, hogy sikeresek lehessünk velük. A játékosok elérték, hogy két célért is versenyben lehetünk még, megpróbáljuk kihozni a maximumot. De a realitás az, hogy nyártól ütőképes legyen a csapatunk, konkurenciája lehessünk a Fradinak, és három éven belül legalább egyszer bajnoki címet nyerjünk” – jelentette ki Szabics.

Azt gondolod, hogy egyik csapat sem szerez gólt, ezért félsz megtenni tippünket? Nem veszíthetsz! A Bet365 visszaadja a feltett tétet, ha a mérkőzés végeredménye 0-0 lesz. Iratkozz fel most oldalunkon keresztül, hogy tied legyen ez az exkluzív bónusz!

A Vidi vasárnap a Kisvárda otthonában lép pályára. A várdaiak az utóbbi hetekben nem szerepeltek túl jól, visszaestek a nyolcadik helyre, de a Honvéd legyőzésének köszönhetően egyelőre nincsenek közel a kiesőzónához, nyolc pont az előnyük a 11. Budafokkal szemben.

A Kisvárda hazai győzelmére 4.00 az odds, a döntetlenre 3.50, a Vidi diadalára 1.80 szorzóval lehet fogadni.

Azt gondolod, hogy kedvenced 2 góllal fog vezetni, ha csak néhány percig is? Ha a kedvenced 2 góllal fog vezetni a mérkőzés folyamán, a Bet365 kifizeti neked teljesen a fogadásod, még akkor is ha a végeredmény döntetlen lesz vagy akár ki is kap csapatod!

Foci Tippek

Dupla esély – 1. félidő: MOL – SZORZÓ 1.58

TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

 Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.