augusztus 8. 15:00

Khimki - CSKA Moszkva Tipp - augusztus 8. 15:00

Khimki – CSKA Moszkva Tipp – augusztus 8. 15:00. Sportfogadás, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok es statisztikák.

Khimki - CSKA Moszkva Tipp - augusztus 8. 15:00

Az elmúlt fél évben a Khimki kétszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint a CSKA Moszkva kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Khimki sikeresebb volt a közelmúltban.
Az elmúlt egy évben a Khimki olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Dinamo Moszkva, a Tomsk vagy a Torpedo Moszkva. A CSKA Moszkva pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Akhmat Grozny, a FC Cartagena vagy a Gazovik Orenburg. A CSKA Moszkva erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

A Khimki nem tudott győzni CSKA Moszkva csapata ellen az utóbbi 7 mérkőzésén.
5 hazai mérkőzésén győzött zsinórban Khimki.

Foci Tippek

 CSKA Moszkva – SZORZÓ 1.57

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig