Kézilabda tippek Telekom VESZPRÉM – FC PORTO, vasárnap 15:00

Veszprém - FC Porto

Kérd naponta a tippeket itt

Kézilabda tippek Telekom VESZPRÉM – FC PORTO, Bajnokok Ligája

Telekom Veszprém - FC Porto

Telekom Veszprém

FC Porto/Vitalis

Csak a két pont elfogadható!

Telekom Veszprém

Pedig olyan jól indult minden a Vörösöknél… Sokáig veretlen volt a bakonyi sereg, ám ez csak a Kiel elleni Bajnokok Ligája mérkőzésig tartott, ahol megkapta az első helyrerázó arculcsapást a gárda. Sajnos ez jobban megrengette a fiúkat, mint kellett volna.

De hogyan is történt mindez? A Kiel nem megilletődve érkezett a Veszprém Arénába, sokkal inkább úgy, mint egy háromszoros BL-győzteshez illik. Hiába szólt a hazai pálya és a mélyebb keret a hazaiak mellett, a németek megmutatták, hogy a tavalyi EHF-kupa siker után, most a legértékesebb díjra fáj a foguk.

David Davis fiai pedig nem találtak vissza a formájukhoz az ötgólos vereség után: a Montpellier is simán verte a Vörösöket, sőt, a SEHA-ligában sem bírtak a macedón Rabotnikkal. Ez már elég arcpirító eredmény volt…​

Telekom Veszprém - FC Porto

FC Porto

A tavalyi második helyezett tehát a csoport hatodik helyén vesztegel, miközben a Vardar Szkopjéval és a Kielcével nem is találkozott még. A Porto ellenben összeakasztotta már a bajuszt mindkét klubbal, és a tavalyi negyedik helyezett lengyeleket el is verték szépen, míg a bajnok Vardar nehezen gyűrte le a Sárkányokat.

A portugálok egyetlen vereséget számlálnak eddig a szezonban, ellenben a magyarok többször is álltak már a vesztesek oldalán. Ennek meg kell fordulnia, ha a bakonyiak tényleg be akarják tenni a BL-trófeát a klub vitrinjébe, hiszen a játékoskeret és a háttér adott hozzá. Már csak az eredmények kellenek!

Hogyan fogadd az 15.000 FORINTOS szelvényt?

1. Hogyan fogadd az 15.000 FORINTOS szelvényt?

2. Fizess be előre

3. Használd ki a 1OO% os első befizetési 15.OOO Forintos Bónuszt.

Nyits ma számlát a BET365 az oldalunkon levő bannerekről. Hagyd itt az elérhetőséged és egy 6O napos ingyenes Szuper Tipp bérletet kapsz, a legjobb csoport Magyarországon. Csak az ingyentippek weboldalon érvényes!
 

Tuddj meg több infót erről az ajánlatról , KATTINTS IDE.

Kézilabda tippek Telekom VESZPRÉM – FC PORTO, Bajnokok Ligája, Bajnokok Ligája

Telekom Veszprém - győz

@ Szorzó 1.17

AKÁR 15.000 FT BÓNUSZ ÚJ ÜGYFELEKNEK