Kézilabda tippek: Magyarország vs Montenegró – Japán női kézilabda 2019 – december 03

Kérd naponta a tippeket itt

Kézilabda tippek: Magyarország vs Montenegró - Japán női kézilabda 2019 - december 03

Magyarország

Montenegró

Magyarország Montenegró élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 3.12.2019. -án/-én 06:00 -kor World Championship Women, Group C – International -ban/-ben. 
 
Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

Magyarország      

Utolsó eredmény: : 25-29 vs Spanyolország

Forma: L W L W L

  • Női kézilabda-válogatottunk a világbajnokság harmadik fordulójában, kedd délelőtt, Montenegróval találkozik.
  • Ha a szorzó értéke 1.75 az esély a győzelemre 57%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 17%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
  • A kazahok elleni magabiztos győzelmet követően a magyar női kézilabda-válogatott vasárnap délelőtt kikapott Spanyolországtól a Japánban rendezendő világbajnokságon. Kedden egy újabb fontos mérkőzés kerül terítékre a mieink számára, amikor is Montenegróval találkozunk.
  • A spanyolok elleni zakó egyértelműen annak volt köszönhető, hogy a magyar válogatott újfent rosszul kezdte a mérkőzést, ám ami a kazahok ellen belefért, az vasárnap már nem. A hatodik percben ugyanis már 4-0-ra vezettek a hispánok, akiknek ez elég is volt a sikerhez, hiszen végül pont négy góllal, 29-25-re nyertek. Védekezésünk és kapusaink teljesítménye bőven hagy kívánni valót maga után, igaz, a második félidőben már nagyjából minden működött.
  • “Folyamatosan változtatnunk kellett, de igazából nem tudtunk jó helyzeteket kialakítani. az MTI-nek. 

Montenegró 

Utolsó eredmény: 30-21 vs Kazahsztán

Forma: W W W W W

  • Búslakodni azonban nincs idő, hétfőn ugyan szünnapja volt a válogatottnak, de kedden már Montenegró következik. A balkániak eddig kettőből kettőt nyertek, igaz, a csoport két leggyengébbje ellen tették azt, hiszen a nyitókörben Szenegált négy, míg vasárnap Kazahsztánt kilenc góllal gyűrték le.
  • A montenegróiak ebbe a két meccsbe mindössze annyit tettek, amennyi kellett, ami az afrikaiak ellen majdnem megbosszulta magát, ráadásul azon az ütközeten a válogatott első számú ásza, Katarina Bulatovics megsérült. A győriek kiválóságának sérülése állítólag nem súlyos, ám egyedüli montenegróiként a kazahok elleni meccset teljes egészében kihagyta.
  • Kemény mérkőzés várható kedden, hiszen az egyik európai válogatottat le kell győznünk, ahhoz hogy továbbjussunk, és ugye a spanyolok ellen már hibáztunk. A balkániaknak ugyan még találkoznak a hispánokkal és a románokkal is utánunk, azonban borítékolható, hogy teljes elánnal veszik fel a harcot ellenünk.
  • Mivel már egyre kevesebb a hibázási lehetőségünk, így egyértelmű, hogy Rasmussen mester a védekezés felkeményedésére koncentrál majd, de a montenegróiak is akkor lehetnek eredményesek, ha hátul minden klappol náluk. Mindezek után, illetve figyelembe véve a felek utóbbi évek egymás elleni meccseit – amelyek közt volt mindössze 35 gólos (1) tétmeccs is -, szerintünk egy kis apróval érdemes lehet megpróbálni a felek meccsén az undert. 
 

Hogyan fogadd az 20.000 FORINTOS szelvényt?

1. Hogyan fogadd az 20.000 FORINTOS szelvényt?

2. Fizess be előre

3. Használd ki a 1OO% os első befizetési 2O.OOO Forintos Bónuszt.

Nyits ma számlát a UNIBET az oldalunkon levő bannerekről. Hagyd itt az elérhetőséged és egy 6O napos ingyenes Szuper Tipp bérletet kapsz, a legjobb csoport Magyarországon. Csak az ingyentippek weboldalon érvényes!
 

Tuddj meg több infót erről az ajánlatról , KATTINTS IDE.

Kézilabda tippek: Magyarország vs Montenegró - Japán női kézilabda 2019 - december 03

Gólok száma Felett 50.5

@ Szorzó 1.76

20.000 Forint Kockázatmentesen