Kézilabda fogadástípusok magyarázattal!

Kézilabda fogadástípusok magyarázattal

Hazánkban a fogadók köreiben a kézilabda sokkal elterjedtebb, mint a foci, tenisz vagy akár a kosárlabda, ami annak köszönhető, hogy nagyon sokan követik a kézilabda mérkőzéseket. Nekik és azoknak akik előszőr szeretnének kézilabdára fogadni, készítettem ezt a leírást, amelyben elmagyarázom a főbb típusait a fogadásoknak.

Kattints IDE ahhoz, hogy kézilabda mérkőzésre fogadj!

Végeredmény (1X2) – a mérkőzés végeredményére fogadunk, mivel a kézilabdában megtörténhet a döntetlen végeredmény is, erre is lehet fogadni, ennek a szorzója általában nagyon magas.

Végeredmény (12) – a mérkőzés végeredményére fogadunk, de csak 2 lehetőségünk van, így ha döntetlen születik a szorzó 1-es lesz.

Duplázó – duplázó fogadás, pont mint a fotbal esetében.

Szünet/Végeredmény – dupla eredményre fogadunk, a félidő valamint a végeredmény is számít.

Handicap (2 változat) – ugyanúgy mint a fotbalban, a gólkülönbségre fogadunk amivel az egyik csapat győz, vagy amelyikkel a másik nem fog kikapni.

Handicap (3 változat) – itt még bejön az X lehetősége is, vagyis, arra lehet fogadni, hogy az egyik csapat nyerni vagy veszíteni fog pontosan a fogadóiroda által megszabott gólkülönbséggel.

Győzelem aránya – itt egy előre megszabott gólkülönbséggel tesszük meg a győztest (például 1-5 gól, 6-10 gól, 11 vagy több gól).

Összes gól – a mérkőzésen szerzett összes gólok számára fogadunk.

Összes gól hazai csapat – a hazai együttes összes góljainak számára fogadunk, vagy ha semleges pályán játszák a mérkőzést, akkor a fogadóiroda által előszőr jegyzett együttese által szerzett gólokra.

Összes gól vendég csapat – az idegenben játszó csapat összes góljainak számára fogadunk, vagy ha semleges pályán játszák a mérkőzést, akkor a fogadóiroda által másodiknak jegyzett együttese által szerzett gólokra.

Kombinált fogadás handicap és összes gól – a handicapel győző együttesre fogadunk és az iroda által megszabott gólok számára, amelyet átlép vagy nem lép át a győztes együttes (például van olyan fogadás, hogy „handicap 7.5 a hazai csapatnak és összes gól 54.5”, ha azt teszed meg, hogy „hazai együttes és felett”, akkor nyersz, ha a hazaiak legalább 8 góllal nyernek és a mérkőzésen minimum 55 gól születik, vagy a másik lehetőség a „vendég együttes és kevesebb”, amikor abban az esetben nyersz, ha a vendégek nem kapnak ki 7 gólnál többel és a mérkőzésen maximum 54 gól születik.

Első félidő eredménye (1X2) – az első félidő végének eredményére fogadunk.

Első félidő eredménye (12) – az első félidő végének eredményére fogadunk, de az előző tippel ellentétben, nem lehet döntetlenre fogadni, így ha az eredmény a félidő végén X lesz, 1-es szorzót kapsz.

Összes gól első félidő – az első félidő vegeig szerzett összes gólok száma.

Handicap első félidő – az első félidő nyertesére fogadunk a fogadóiroda által megszabott góloknál többel vagy arra, hogy az egyik csapat nem lesz több góllal elmaradva a másiknal, mint az iroda által meghatározott szám.

Hol fogadnak a magyarok a kézilabdára? Katt IDE és megtudod!

Fentebb olvashattad a legnépszerűbb fogadások magyarázatát, amelyeket a legfontosabb fogadóirodák kínálataban megtalálsz. Ha találtál más fogadástípust és nem tudod, hogy mit jelent, írd meg üzenetben és megpróbálunk választ adni a legrövidebb időn belül.

Katt IDE és tedd meg az Unibet tippet egy 20.000 forint értékű bónusszal!