Kézilabda Bajnokok Ligája: Csak a két pont elfogadható! Telekom Veszprém – FC Porto & Aalborg Handbold – Pick Szeged

Kézilabda Bajnokok Ligája: Csak a két pont elfogadható! Telekom Veszprém – FC Porto & Aalborg Handbold – Pick Szeged

Mindkét magyar gárdának kell a biztos siker.

Telekom Veszprém – FC Porto, vasárnap 15:00

Pedig olyan jól indult minden a Vörösöknél… Sokáig veretlen volt a bakonyi sereg, ám ez csak a Kiel elleni Bajnokok Ligája mérkőzésig tartott, ahol megkapta az első helyrerázó arculcsapást a gárda. Sajnos ez jobban megrengette a fiúkat, mint kellett volna.

De hogyan is történt mindez? A Kiel nem megilletődve érkezett a Veszprém Arénába, sokkal inkább úgy, mint egy háromszoros BL-győzteshez illik. Hiába szólt a hazai pálya és a mélyebb keret a hazaiak mellett, a németek megmutatták, hogy a tavalyi EHF-kupa siker után, most a legértékesebb díjra fáj a foguk.

David Davis fiai pedig nem találtak vissza a formájukhoz az ötgólos vereség után: a Montpellier is simán verte a Vörösöket, sőt, a SEHA-ligában sem bírtak a macedón Rabotnikkal. Ez már elég arcpirító eredmény volt…

A tavalyi második helyezett tehát a csoport hatodik helyén vesztegel, miközben a Vardar Szkopjéval és a Kielcével nem is találkozott még. A Porto ellenben összeakasztotta már a bajuszt mindkét klubbal, és a tavalyi negyedik helyezett lengyeleket el is verték szépen, míg a bajnok Vardar nehezen gyűrte le a Sárkányokat.

A portugálok egyetlen vereséget számlálnak eddig a szezonban, ellenben a magyarok többször is álltak már a vesztesek oldalán. Ennek meg kell fordulnia, ha a bakonyiak tényleg be akarják tenni a BL-trófeát a klub vitrinjébe, hiszen a játékoskeret és a háttér adott hozzá. Már csak az eredmények kellenek!

Tipp: Veszprém 1,17

 

kézilabda

Aalborg Handbold – Pick Szeged, vasárnap 16:50

Közepes formát futnak eddig a Tisza-partiak, három meccs alatt mindössze három pontot szereztek, ugyanakkor túl vannak a legnagyobb rangadókon, hiszen az összes szupergárdát kipipálták már az étlapról. Legalábbis egyszer.

Először a Barcelona látogatott el kis hazánkba, ahol csúnyán fel is sültek: a tavalyi harmadik helyezett belefutott a késbe a feltörekvő szegediek ellen, itthon tartották a fiúk a két pontot. Párizsban bocsánatos bűn veszíteni, sajnos Pastor mester tanítványainak sem sikerült a csoda, a PSG megőrizte mind a két pontot.

A Kékeknek is ezt kellett volna a Flensburg ellenében, ám a csoportot vezető németek elloptak egy egységet az idegenbeli túrájuk alatt. Így viszont csak az ötödik helyen áll a Szeged, ám a menetrendje könnyebb lesz innentől kezdve.

Például itt is van a dán Aalborg, amely a második pozícióban terpeszkedik, miután elverte a csoport pofozógépeit, a Zágrábot, a Celjét és az Elverumot. Egyedül a szlovének ellen volt szoros az eredmény, mindkét másik esetben 10 gól volt közte.

Noha ekkora különbség nem várható, a Szeged győzni utazik Dániába, főleg, hogy idén tovább erősödtek Radivojevic-csel és Stepancic-csal. Ilyen kerettel egyértelműen a Final Four a cél!

Tipp: Szeged 1,71

Kézilabda Bajnokok Ligája: Szerezz 3000 Ft élő ingyenes fogadást!

 

unibet