Kecskeméti TE – Mezőkövesd Tippmix Tippek – szeptember 22. 20:00

Kecskeméti TE – Mezőkövesd Tippmix Tippek – szeptember 22. 20:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Mezőkövesd csapatának kedvez (3:2).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Kecskeméti TE stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Kecskeméti TE nyolcszor nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Mezőkövesd egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Kecskeméti TE sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Kecskeméti TE 6 győzelmet és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Mezőkövesd pedig idegenben kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a Kecskeméti TE jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Kecskeméti TE olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Fehérvár, a Ferencváros vagy a Puskás Akadémia. A Mezőkövesd pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Budapest Honvéd, a Kecskeméti TE vagy a Tatran Presov. A Kecskeméti TE erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Kecskeméti TE olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Mezőkövesd vagy a Paks. A Mezőkövesd gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Ajka, a Puskás Akadémia. A Kecskeméti TE csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Ha most regisztrálsz a Campobet-nél az oldalunkon található bármelyik linkre kattintva, egy kizárólagos bónuszban részesülsz az első befizetés alkalmával: 120% 50.000 forintig. Ez a legnagyobb bónusz jelenleg a magyar piacon, sehol máshol nem juthatsz hozzá, hiszen kizárólag oldalunk felhasználóinak szól! Katt ide

Kecskeméti TE – Mezőkövesd Tippmix Tippek – szeptember 22. 20:00

Kecskeméti TE

SZORZÓ 1.58

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadási Bónuszok

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!