Kamerun – Brazília Tippek december 2. 21:00

Kamerun – Brazília Tippek, forma és statisztika. Kamerun számára csak egy győzelem érhet továbbjutást a csoportkör utolsó fordulójában, ám az afrikaiaknak ezt a két mérkőzést követően hibátlan, még gólt sem kapó Brazília ellen kellene elérniük – ez egy lehetetlen küldetés?

Fogadj sikeresen a 2022-es Labdarúgó VB fogadási tippekkel! Figyelem! Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed! Katt ide!

Kamerun – Brazília Tippek december 2. 21:00

Kamerun – Brazília Tippek, forma és statisztika. Kamerun számára csak egy győzelem érhet továbbjutást a csoportkör utolsó fordulójában, ám az afrikaiaknak ezt a két mérkőzést követően hibátlan, még gólt sem kapó Brazília ellen kellene elérniük – ez egy lehetetlen küldetés?

Kamerun csak egy nagy arányú győzelemben bízhat Brazília ellen. Egyetlen sikere van az afrikaiaknak a dél-amerikaiakkal szemben, majd húsz évvel korábbról, mikor Rigobert Song nem szövetségi, hanem csapatkapitány volt. Most a kispadról kell megoldást találnia arra, hogy nyerjenek, ráadásul egy góllal nem is valószínű, hogy elég lenne, így nyugodtan számolhatnak azzal, hogy több találattal kell legyőzni a már biztosan továbbjutó világelsőt.

Tite bedobhatja az eddig keveset játszókat, mert az is bőven belefér nekik, hiszen egy vereség esetén is különleges eredmények kellenek ahhoz, hogy taszítsák csapatát az első helyről. Nekik már a folytatásra kell gondolni, hogy ki jön majd szembe a legjobb tizenhat közt, s ezt a meccset sérülésmentesen letudni.

– Brazília legutóbbi kilenc mérkőzését megnyerte, és összességében 17 találkozó óta veretlen.
– Az előző fordulóban Kamerun kétgólos hátrányt dolgozott le Szerbia ellen – a csereként beálló Vincent Aboubakar góllal és gólpasszal járult hozzá a pontszerzéshez.
– Brazília mindhárom vb-találatát a mérkőzések második félidejében szerezte.
– A két csapat az 1994-es és a 2014-es világbajnokságon is találkozott, mindkétszer háromgólos brazil siker született (3-0, 4-1).

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Bet365oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 15.000Ft Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Katt ide!

Kamerun - Brazília Statisztika

Kamerun - Brazília Tipp

Brazília által szerzett összes gól: felett 1,5
SZORZÓ: 1.50

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Bet365 oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 15.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadj a VB mérkőzéseire és exkluziv bónuszt kapsz. Válaszd ki a bónuszodat!

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000Ft

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 15.000 HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 15.000 HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!