Kalmar – Djurgardens tippek 22.07.2019 (szorzó 2.30)

Kérd naponta a tippeket itt

Kalmar – Djurgardens tippek 22.07.2019 (szorzó 2.30)

Kalmar

Djurgardens

A meccs a Guldfageln Arena-ban játszódik. Ajánlok pár tippet, amiben pedig a legjobban bízom, annak remek szorzója van. Előbb pár információ a két csapatról.

Kalmar

A 13. helyen áll 13 ponttal az első 15 forduló után. Utóbbi 3 meccsén kikapott, tehát a játékosok morálja nem valami jó. Hazai pályán 7 alkalommal játszott, csak 1 alkalommal nyert, de csak 2-szer kapott ki. Az utolsó 4 meccs során egyszer gólt szerzett és egyszer megúszta gól nélkül.

A fotbollskanalen.se szerint az Emin Nouri fel van függesztve és nem fog játszani. A hiányzók között találjuk Piotr Johansson, Filip Sachpekidis, Johan Stenmark és Gbenga Arokoyo-t is.

Kalmar (4-4-2): Hagg-Johansson – Aliti, Agardius, Akas, V. Elm – Hallberg, Rafinha, R. Elm, Lofkvist – Soderqvist, Maxwell.

Djurgardens

A  4. helyen áll 29 ponttal 15 forduló alatt. 7 meccs óta veretlen, ebből 5-öt megnyert.

Csak a Hammary-nál veszített, illetve a 7 kiszállása során az Allsvenskan-ban 4 győzelmet jegyzett. Az előző 7 párbaja során gólt szerzett, 4 alkalommal pedig nem kapott gólt.

Jonathan Augustinsson hátvédnek orvosi problémái vannak, ezért nem fog kiszállni a csapattal. Ezenkívül a keret teljes mértékben Kim Bergstrand rendelkezésére áll.

Djurgardens (4-4-2): Vaiho – Witry, Une-Larsson, Kack, Danielsson – Ulvetad, Ring, Ajdarevic, Radetinac – J. Karlstrom, Buya Turay.

Hogyan fogadd az 15.000 FORINTOS szelvényt?

1. Hogyan fogadd az 15.000 FORINTOS szelvényt?

2. Fizess be előre

3. Használd ki a 1OO% os első befizetési 15.OOO Forintos Bónuszt.

Nyits ma számlát a WINMASTERSNEL az oldalunkon levő bannerekről. Hagyd itt az elérhetőséged és egy 6O napos ingyenes Szuper Tipp bérletet kapsz, a legjobb csoport Magyarországon. Csak az ingyentippek weboldalon érvényes!
 

Tuddj meg több infót erről az ajánlatról , KATTINTS IDE.

Kalmar – Djurgardens tippek 22.07.2019 (szorzó 2.30)

A két fenti tippen kívül még ajánlok egyet a Kalmar – Djurgardens meccsre. Szorzója kicsit kisebb, de nagyon jó profitot hozhat.  Egszerű, a végeredményre alapszik.

Djurgardens szerintem az erősebb csapat, 9 hellyel előbbre áll mint az ellenfele. Kiváló formában van, az előző 7 meccse során 5 győzelmet jegyzett.

Kalmar legutóbbi 3 meccsén kikapott, ez biztosan lerombolta a játékosok morálját.  

Djurgardens IF megnyeri a meccset

@ Szorzó 2.30

Napi szelvény

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ AKÁR 15000 HUF

Powered by Live Score & Live Score App