Juventus – Udinese Tippmix Tippek – február 12. 20:45

Juventus – Udinese Tippmix Tippek – február 12. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Juventus csapatának kedvez (11:3).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Juventus stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Juventus csapatának kedvez (3:0).

Az elmúlt fél évben a Juventus ötször nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Udinese egyszer sem nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Juventus sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Juventus 8 győzelmet és 3 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, az Udinese pedig idegenben egyszer nyert, hatszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Juventus jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Juventus olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Napoli. Az Udinese pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az AC Milan. A Juventus erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Juventus – Udinese Tippmix Tippek – február 12. 20:45

 Mindkét csapat gólt szerez – NEM

SZORZÓ 1.61

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!