Foci Tippek: PSV Eindhoven – TOTTENHAM Hotspur, Bajnokok Ligája – 24.10.2018

Jóslatok – PSV – Tottenham – Bajnokok Ligája – 24.10.2018

Az első két szakasz után a PSV Eindhoven és a Tottenham London pontnélkül van , és úgy tűnik már lemondtak a Bajnokok Ligája döntőjéről. Azonban a csapat amely sikeresen összegyüjti a legtöbb pontot a 3. és 4. párosban szakaszban, visszatér a selejtezőbe. Ezek a számítások minden bizonnyal Tottenham-et, a legértékesebb csapatot képezték ebben a párbajban. Tehát az angolok eltökélt szándéka, hogy megnyerik a Phillips Stadionot Eindhovenben, és ha nem történik semmi különös, akkor 3 ponttal távoznak.

Image result for PSV - Tottenham  

 PSV Eindhoven
Nyilvánvaló volt, hogy az első két mérkőzésen a csoportban 0-4 volt az új táborban Barcelona és 1-2 az Interrel.
Az Interrel való vereség egyértelműbb volt, mint ahogy a pontszám mutatja, mivel az olaszok 24 lehetőségből csak két golt szereztek.
Az Eredivisie vezetője 9 győzelemmel, de a holland bajnokság értékben jóval alacsonyabb Angliában.
Lozano, De Jong és Gaston Pereiro jó formában vannak, 23 gólt szereznek a bajnokságon. Amikor a Bajnokok Ligájáról beszélünk, a PSV-nek van egy gólja, amelyet a középpályás Rosario szerez.
Mark van Bommernek csak egy sérült játékosa van , középpályás Ryan Thomas, egy olyan játékos, aki nem játszott egy percet ebben a szezonban.
A támadó Maximiliano Romero visszatért az edzésekre, de nem volt fizikailag 100%-os, és nem vették számba Van Bommel számításaiban.
Valószínű csapat: Zoet – Dumfries, Schwaab, Viergever, Tasende – Rosario Pereiro, Hendrix (Gutierrez) – Lozano De Jong Bergwijn.

     

 Tottenham
Ő kétségtelenül egyike az egyik legelső csapatnak, aki az utolsó három évadban minden alkalommal befejezte a dobogón.
Ő foglalja el az ötödik helyet a Premier League-ben, azzal a megjegyzéssel, hogy csak két pont választja el az első kettő közül a Manchester City és a Liverpool között.
Sok balszerencséje volt a csoport első két játékában. Olaszországban 85 percig tartott, majd két gólt kapott, az utolsó a 90 + 6 percben. Barcelonában egyenlő lett, de Lionel Messi kiemelkedő formája jelentette a különbséget.
Nem fogja tudni használni :Dele Alli-t, Danny Rose-t, Jan Vertonghen-t és Victor Waynama-t. A jó hír hogy visszajön Christian Eriksen, aki egy hónapot kihagyott.
Valószínű csapat: Lloris – Aurier, Sanchez, Alderweireld, Davies – Dier, Dembele – Lamela, Eriksen, L. Moura – H. Kane.

 Fogadási szorzók PSV – Tottenham

Fogadási tippek PSV – Tottenham
Kicsit összehasonlítunk a két csapat között: a PSV-t 151 millió euróra jegyzik, míg a Tottenham becslések szerint körülbelül 850 millió tételt tesz ki!
A házigazdák csak akkor reménykedhetnek a 3. helyezésen, ha sikeresek lesznek, míg a vendégek a nyolcadikas kvalifikációhoz csatlakoznak, 6 ponttal ebből a kettőn, majd az 5. fordulóban találkoznak Londonban.
Még akkor is, ha a PSV-nek a 9 pont után az Pontversenyen és a Tottenhamben maximális pontjai vannak, a bajnokságban egy kiváló forma megy át, négy egymást követő győzelem után.

Tipp:PSV – Tottenham

   Tipp PSV – Tottenham: Tottenham  győzelem  @ 2.10 szorzó a MalinaSPORTS  -nál.

Regisztrálj és fogadi itt!

 

Powered by Live Score & Live Score App