Japán – Lengyelország, az európaiaknak minden pontra szükségük van

Japán – Lengyelország, az európaiaknak minden pontra szükségük van
Az utolsó fordulóban Japán és Lengyelország csapnak össze, a mérkőzésnek inkább Lengyelország számára van tétje, akik kitűzték célul a csoportokból való továbbjutást az oroszországi Világbajnokságon.

Japonia vs Polonia  Volgograd Arena

Június 28.-án 16:00 órától láthatjuk a Japán-Lengyelország mérkőzést, melnyek a Volgograd Arena ad otthont.

Egymás elleni találkozók
Lengyelország és Japán pár barátságos mérkőzés alkalmával találkoztak, 1981-ben a lengyelek minden mérkőzést megnyertek a japánok ellen, de az utolsó két találkozó során a Japánok is visszavágtak.

Japán – Lengyelország tippek
Mivel ez az utolsó mérkőzés a csoportban, Lengyelországnak nagyobb szüksége lehet a pontokra, legyen az a továbbjutásért vagy az első hely megszerzéséért. A lengyelek győzelmére fogadunk, szorzójuk pedig 1.92.

FOGADJ MOST   OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
CasiniaBet               CasiniaBet

Tags: CasiniaBet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország, H csoport, Oroszország ,Japán, Lengyelország

Powered by Live Score & Live Score App