Izland – Albánia Tippmix Tippek – június 6. 20:45

Izland – Albánia Tippmix Tippek – június 6. 20:45

DÖNTETLENNEL RAJTOLTAK

A Nemzetek Ligája előző kiírásában még az A divízióban szerepelt Izland, de ott hat meccsen egyetlen pontot sem szerzett. A B divízióban Izrael vendégeként 2-2-es döntetlennel kezdett. Legutóbb, 2019 szeptemberében 4-2-re kikapott Albániától…

Fordulatos meccsen ikszelt legutóbb Haifában Izland: a házigazda vezető találata után fordított, és sokáig úgy tűnt, hogy Sigurdssonék mindhárom pontot bezsebelik, de a hazaiak a 84. percben végül egyenlíteni tudtak.

Albánia előző három találkozóján 0-0-val zárult az első félidő.

Utolsó négy hazai fellépésén háromszor Izland szerezte a találkozó utolsó gólját.

Legutóbb 2019 szeptemberében találkozott a két válogatott: akkor az albánok saját közönségük előtt 1-0-s első félidő után 4-2-re győztek.

Izland – Albánia Tippmix Tippek – június 6. 20:45

Mindkét csapat gólt szerez – NEM

SZORZÓ 1.66

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a LIBRABET oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF