Istanbul Basaksehir - FC Kobenhavn Európa-Liga mérkőzés, nyolcaddöntő - 2020. március 12. 18:55

İstanbul Başakşehir F.K. FC København élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 12.3.2020. -án/-én 18:55 -kor a Başakşehir Fatih Terim Stadyumu stadionban, Istanbul, Turkey UEFA Europa League, Knockout stage – Europe -ban/-ben .

Istanbul Basaksehir – FC Kobenhavn Tippek – Forma

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben az Istanbul Basaksehir nyolcszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a FC Kobenhavn egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján az Istanbul Basaksehir sikeresebb volt a közelmúltban.
 
 
Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Istanbul Basaksehir 2 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a FC Kobenhavn pedig idegenben kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent. Ez alapján a FC Kobenhavn szerepelt jobban.

İstanbul Başakşehir F.K. az előző mérkőzést az Göztepe SK ellen játszotta (Super Lig), az eredmény: 0 – 3 lett (İstanbul Başakşehir F.K. nyerte a mérkőzést).

 FC København az előző mérkőzést az AC Horsens ellen játszotta (Superligaen), az eredmény: 0 – 1 lett (AC Horsens nyerte a mérkőzést)

Az elmúlt egy évben az Istanbul Basaksehir olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sporting CP, a BSC Young Boys vagy a Besiktas. A FC Kobenhavn pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Celtic, a Nordsjaelland vagy az Aarhus. Az Istanbul Basaksehir erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
 
Az elmúlt egy évben az Istanbul Basaksehir olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Fortuna Sittard vagy az AS Roma. A FC Kobenhavn gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hobro, az Esbjerg. Az Istanbul Basaksehir csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Istanbul Basaksehir FK nem vesztett az utolsó 11 mérkőzésén.
5 hazai mérkőzésén győzött zsinórban Istanbul Basaksehir FK.

Istanbul Basaksehir FK csapatának 4 mérkőzéses győzelmi sorozata van. 

Istanbul Basaksehir - FC Kobenhavn Tippek

TIPPEK

Bónusz

Istanbul Basaksehir   nyer

Üdvözlö Bónusz 15.000 HUF 

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

100% BÓNUSZ AKÁR 15.000 HUF

Post Views: 157
Powered by Live Score & Live Score App