Irán – Spanyolország, hány gólt rúgnak a spanyolok?

Irán – Spanyolország, hány gólt rúgnak a spanyolok?
Irán egyetlen célja a Spanyolország elleni meccsen, hogy ne kapjon túl sok gólt. Megjegyzendő az is, hogy a nagy válogatottak nehezebben melegednek be, az elején nehezebben győznek, tehát mellőzzük a hendikepet.

Iran vs Spania  Kazan Arena
Június 20.-án 20:00 órától Irán mindent megtesz, hogy keresztbe tegyen Spanyolországnak, ami elég valószínűtlennek tűnik, tekintve az ibériaiak erőforrásait.

Egymás elleni találkozók
A két válogatott mostanáig nem találkozott, mégis Irán edzője, Carlos Queiroz elég jól ismeri a spanyol focit, mivel 2003-2004-ben ő volt a Real Madrid edzője.

Irán – Spanyolország tippek
Spanyolország nagy favorit, ahogy várható volt, győzelem esetén a szorzója 1.20, most csak az a kérdés, hogy sok gólt fog szerezni, vagy Irán fog tudni jól védekezni. Nem hinnénk, hogy a spanyoloknagyon erőltetni fogják a dolgokat, ha 2-3-0-ra nyernek az elégséges, ezért a kevesebb mint 3.5 gólra tippelünk, melynek szorzója 1.37.

    FOGADJ MOST                OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
      CasiniaBet                                     CasiniaBet

Tags: CasiniaBet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország,A csoport, Irán, Spanyolország

Powered by Live Score & Live Score App