Irán – Portugália, a mérkőzésnek csak Ronaldo &co. számára van tétje

Irán – Portugália, a mérkőzésnek csak Ronaldo &co. számára van tétje
Irán számára ennek a mérkőzésnek már nincs tétje, viszont Portugáliának nagyon fontos a 3 pont, hogy megnyerje az A csoportot. Ha már esetleg nem lenne esélyük erre, akkor lehet ha az alapjátékosok pihenni fognak.

Iran vs Portugalia  Mordovia Arena
Június 25.-én 21:00 órától Irán nagy valószínűséggel utolsó mérkőzését játsza a 2018-as Világbajnokságon Portugália társaságában. Az irániak eljuthatnak idáig anélkül, hogy egy pontot is szereztek volna, míg a portugálok nagyon szeretnének majd győzni, ha van esélyük 1. helyen végezni a csoportban.

Egymás elleni találkozók
A két válogatott utoljára a 2006-os Világbajnokságon találkozott a csoportmérkőzések során. Akkor Portugália nyert 2-0-ra, Ronaldo pedig 11 méterest értékesített.

Irán – Portugália tippek
Irán szorzója győzelem esetén 10.50, ha van valaki olyan bátor, hogy ezt a szorzót megtegye…. mi nem ajánljuk, nem keresünk semmi extra tippet erre a meccsre, Portugália győzelme 1.35-ös szorzóért tökéletesen megfelel nekünk.

FOGADJ MOST   OLVAD EL A KIÉRTÉKELÉST
Winmasters                 Winmasters

Tags: Winmasters, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország, A csoport, Irán, Portugália

Powered by Live Score & Live Score App