Inter Turku – Lahti Tippmix Tippek – július 8. 17:00

Inter Turku – Lahti Tippmix Tippek – július 8. 17:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Inter Turku csapatának kedvez (16:8).

Ebből a csapatok négyszer játszottak az Inter Turku stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Inter Turku csapatának kedvez (11:5).

Az elmúlt fél évben az Inter Turku ötször nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Lahti egyszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján az Inter Turku sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Finn Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Inter Turku 3 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Lahti pedig idegenben háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát az Inter Turku jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Inter Turku olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Vaasa, a Lahti. A Lahti pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Gnistan vagy a Kultsu. Az Inter Turku erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Inter Turku olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Gnistan, az Ilves vagy a Mariehamn. A Lahti gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Gnistan, a KPV Kokkola vagy a Vaasa. Az Inter Turku csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Inter Turku – Lahti Tippmix Tippek – július 8. 17:00

Felett 2,5
SZORZÓ: 1.67

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!