“IngyenTippek” Napi szelvény 2019 január 2

“IngyenTippek” Napi szelvény 2019 január 2

 

Ajánlott online sportfogadó oldal – CAMPO BET

KATT IDE , hogy többet megtudj róla

Napi szelvény 2019 január 2 (szorzó 6.46)

1. Tippek: AFC Bournemouth – Watford FC (20:45)

Bournemouth enyhén favorit a győzelemre a fogadóirodák szerint, tudniillik hazai pályán játszik, ahol a szurkolóknak is fontos szerepük van. A Bournemouth elég rossz időszakot él meg, az utolsó hat meccsből ötöt elveszített, egyetlen egyszer nyert saját pályán a Brighton ellen 2-0-ra. A Watford valamivel jobb csapat, de nehéz dolga lesz, mivel idegenben játszik. Egy pörgős meccsre számítok, ahol látványosságból nem lesz hiány, ezért arra tippelek, hogy legalább 2. 5 gólt látunk majd.

  Tipp: Gólintervallum: 3-5 gól @szorzó @1.80 >> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

2. West Ham – Brighton & Hove Albion (20:45)

West Ham a 11. helyen áll 27 ponttal, negatív gólaránnyal, mivel 27 gólt rúgott de 30-at kapott. A „Kalapácsok” szinte a meccsek felét elveszítették a bajnokságban, pontosabban kilenc vereséget jegyeztek, ebből kettőt az utolsó három fordulóban. A másik oldalon, a Brighton a 13. helyen áll 25 ponttal, 10 pont előnye van a Burnley-hoz képest, aki az első kieső helyen áll. Az utolsó 3 egymás elleni meccsen a Brighton nyert minden alkalommal, de ezúttal a házigazdák győzelmére tippelünk, akiknek jobb csapatuk van.

  Tipp: West Ham győzszorzó  2.05>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

3. Newcastle – Manchester United (21:00)

A United nagyon jó formában van, így ezt maximálisan ki kell használnunk. Mourinho távozása jót tett a csapatnak, Pogba&Co. pedig álomfocit játszanak, nem kevesebb mint 12 gólt szereztek az utolsó 3 meccsen. A kérdés az, meddig fog ez tartani? Ma nehéz kiszállás előtt állnak, a Newcastle otthonába látogatnak, aki egy nagyon kényelmetlen csapat, főleg saját pályán. Minden alkalommal gólt szerznek a nagy csapatok ellen, illetve keresztbe is tesznek ezeknek, így egy támadó játékra számítok a UTD részéről, illetve úgy gondolom, a Newcastle megpróbál ellentámadásból vagy az ellenfél hibáit kihasználva előnyhöz jutni.

  Tipp: Több mint 2.5 gól; @ szorzó  1.75>> katt ide, hogy megtedd a tippet

 

Napi szelvény  2019 január 2 (szorzó 6.46)

Szelvény megtétele