Ingyentipp West Bromwich - Fulham július 14. 18:00

Ingyentipp West Bromwich – Fulham július 14. 18:00.  Sportfogadás, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok es statisztikák.

Ingyentipp West Bromwich - Fulham

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Az elmúlt fél évben a West Bromwich kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Fulham kétszer nyert idegenben és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a West Bromwich sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Angol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a West Bromwich 4 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Fulham pedig idegenben háromszor nyert, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát a West Bromwich jobban szerepelt. Az elmúlt egy évben a West Bromwich olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Derby, a Hull vagy a Preston. A Fulham pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Blackburn Rovers, a Nottingham Forest vagy a Queens Park. A Fulham erősebb ellenfeleket tudott legyőzni
Az elmúlt egy évben a West Bromwich olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Stoke, a Wigan. A Fulham gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Leeds United vagy a Manchester City. A Fulham csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

West Bromwich Albion nem vesztett mérkőzést az utolsó 4 mérkőzésén.
Romaine Sawyers játékosbnak több a sárga lapja (10) mint a West Bromwich Albion játékosainak. Aleksandar Mitrovic 8 gyűjtött Fulham csapatban.
Fulham csapatának 4 mérkőzéses győzelmi sorozata van.

Ingyentipp West Bromwich - Fulham július 14. 18:00

Mindkét csapat gólt szerez – SZORZÓ 1.74

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.