IngyenTipp FCSB - CFR Cluj július 31. 19:30

IngyenTipp FCSB – CFR Cluj július 31. 19:30.  Sportfogadás, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok es statisztikák.

IngyenTipp FCSB - CFR Cluj július 31. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben tizenegyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a CFR Cluj csapatának kedvez (9:6). Ebből a csapatok ötször játszottak a Steaua Bukarest stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a CFR Cluj csapatának kedvez (4:3).

Az elmúlt fél évben a Steaua Bukarest egyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a CFR Cluj egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a CFR Cluj az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Román Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Steaua Bukarest 1 győzelmet és 4 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a CFR Cluj pedig idegenben kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent. Ez alapján a CFR Cluj szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben a Steaua Bukarest olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Dinamo Bukarest, a CS U Craiova. A CFR Cluj pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a CS U Craiova vagy a Botosani. A Steaua Bukarest erősebb ellenfeleket tudott legyőzni

Foci Tippek

CFR CLUJ – SZORZÓ 1.60

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig