Ingyentipp Benfica - Guimaraes július 14. 22:30

Ingyentipp Benfica – Guimaraes július 14. 22:30 Sportfogadás, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok es statisztikák.

Ingyentipp Benfica - Guimaraes

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Benfica csapatának kedvez (11:3). Ebből a csapatok háromszor játszottak a Benfica stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Benfica csapatának kedvez (5:2).

Az elmúlt fél évben a Benfica egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Guimaraes egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény. Ha az elmúlt egy évben, a Portugál Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Benfica 2 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Guimaraes pedig idegenben négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez alapján a Guimaraes szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Benfica olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Belenenses, a Famalicao vagy a Boavista Porto. A Guimaraes pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Pacos de Ferreira, az Aves vagy a Portimonense. A Guimaraes erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a Benfica olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Santa Clara vagy a Braga. A Guimaraes gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Boavista Porto vagy a Braga. A Benfica csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Ha hazai pályán játszanak, Sl Benfica Vitoria Guimaraes ellen nem vesztett az utóbbi 11 mérkőzésén.
Vitoria Guimaraes idegenbeli mérlege ebben a szezonban: 5-6-4.
Adel Taarabt játékosbnak több a sárga lapja (8) mint a Sl Benfica játékosainak. Falaye Sacko 6 gyűjtött Vitoria Guimaraes csapatban.

Ingyentipp Benfica - Guimaraes

BENFICA – SZORZÓ 1.58

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig