Houston Dynamo – Los Angeles FC Tippmix Tippek – július 8. 02:30

Houston Dynamo – Los Angeles FC Tippmix Tippek – július 8. 02:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Houston Dynamo csapatának kedvez (8:6).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Houston Dynamo stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Houston Dynamo csapatának kedvez (6:1).

Az elmúlt fél évben a Houston Dynamo kétszer nyert hazai pályán, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Los Angeles FC ötször nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Los Angeles FC az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a MLS mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Houston Dynamo 4 győzelmet, 4 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Los Angeles FC pedig idegenben négyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Houston Dynamo jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Houston Dynamo olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Portland Timbers, a San Jose Earthquakes vagy a Colorado Rapids. A Los Angeles FC pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a L. A. Galaxy, a Toronto FC vagy a Chicago Fire. A Los Angeles FC erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Houston Dynamo olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Austin FC, a Columbus Crew vagy a New York Red Bulls. A Los Angeles FC gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Minnesota United, a Colorado Rapids vagy a San Jose Earthquakes. A Los Angeles FC csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Houston Dynamo – Los Angeles FC Tippmix Tippek – július 8. 02:30

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.50

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!