Horvátország – Dánia Tippmix Tippek – szeptember 22. 20:45

Horvátország – Dánia Tippmix Tippek – szeptember 22. 20:45

A CSOPORTGYŐZELEMÉRT KÜZDENEK

Egy idegenbeli sikerrel Dánia egy körrel a vége előtt bebiztosíthatná csoportgyőzelmét a Nemzetek Ligája A divíziójában, ugyanakkor az Eb-elődöntős dánok otthon kikaptak a horvátoktól. Vendégként viszont Franciaországban és Ausztriában is győztek…

Dánia utoljára a 2021-es Eb elődöntőjében játszott döntetlent, azóta tizenhárom találkozón nem ikszelt. A tavalyi kontinensviadalon az angolokkal 1-1-re végzett a rendes játékidőben, majd végül hosszabbításban maradt alul.

Horvátország utolsó négy győztes meccsén egygólos különbséggel nyert.

Dánia eddigi két idegenbeli Nemzetek Ligája-meccsét egyaránt 2-1-re húzta be.

Horvátország előző hét találkozóján egyszer sem született háromnál több találat.

Ha most regisztrálsz a Campobet-nél az oldalunkon található bármelyik linkre kattintva, egy kizárólagos bónuszban részesülsz az első befizetés alkalmával: 120% 50.000 forintig. Ez a legnagyobb bónusz jelenleg a magyar piacon, sehol máshol nem juthatsz hozzá, hiszen kizárólag oldalunk felhasználóinak szól! Katt ide

Horvátország – Dánia Tippmix Tippek – szeptember 22. 20:45

Alatt 2,5

SZORZÓ 1.62

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadási Bónuszok

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Campobet

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

Campobet

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF