Vb Tippek: Hollandia – USA Tippek december 3. 16:00

Hollandia – USA Tippek, forma és statisztika. Fogadj sikeresen a 2022-es Labdarúgó VB fogadási tippekkel! Figyelem! Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed! Katt ide!

Vb Tippek: Hollandia – USA Tippek december 3. 16:00

Cody Gakpo a holland válogatott mindhárom vb-meccsén betalált, ezzel nagy szerepet vállalt abban, hogy a narancsmezesek veretlenül, csoportelsőként jussanak a legjobb 16 közé. Az USA ellen is folytatja jó sorozatát a PSV támadója?

Cody Gakpo a PSV-ben és a válogatottban is remek formát mutat: a PSV színeiben 9 bajnoki találatnál jár a szezonban, míg legutóbbi hat pályára lépése alkalmával öt gólt szerzett a nemzeti csapatban. Mindkét csapat védelme remekel eddig a tornán: a holland és az amerikai válogatott is csupán egy gólt kapott a csoportkörben.

A két csapat idei vb-meccseinek egyikén sem született kettőnél több találat. Egyik csapat sem volt még hátrányban a vb-n: Hollandia háromszor, az USA pedig kétszer szerezte meg a mérkőzés első találatát.

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF + 3500FT FREEBET! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Katt ide!

Hollandia - USA Statisztika

Hollandia - USA Tippek

Továbbjutó csapat: Hollandia
SZORZÓ: 1.48

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadj a VB mérkőzéseire és exkluziv bónuszt kapsz. Válaszd ki a bónuszodat!

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000Ft

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 120% akár 50.000 HUF

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!