Hollandia – Izland Tippmix Tippek – június 10. 20:45

Hollandia – Izland Tippmix Tippek – június 10. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Hollandia kétszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Izland négyszer nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Hollandia 2 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, Izland pedig idegenben háromszor nyert. Ez alapján Izland szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Hollandia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Görögország, az Írország vagy a Skócia. Az Izland pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Anglia, a Venezuela vagy a Honduras. Izland erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Hollandia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Olaszország vagy a Franciaország. Az Izland gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Luxemburg, a Bosznia-Hercegovina. Hollandia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Hollandia – Izland Tippmix Tippek – június 10. 20:45

 Mindkét csapat gólt szerez – NEM

SZORZÓ 1.61

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!